Kostbare mensenlevens helpen REDDEN!

Bert J.M. Bartels

( 120km )

Opgehaald

1.075
143% bereikt van mijn streefbedrag € 750
bereikt van mijn doel
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik ben Bert Bartels, 71 jaar en woon in Zevenhoven (Z-H). getrouwd met Berna en wij zijn ouders van 2 rijzige zonen en grootouders van 3 (4) heerlijke kleinkinderen.
Vier jaar lang heb ik kunnen meerijden met CfH in Zuid Limburg, maar afgelopen jaar in Dordreht en omgeving ging dat door persoonlijke omstandigheden helaas niet. Maar ook voor mij geldt zolang als mogelijk de slogan: "Opgeven is geen optie!"
Verslavingen zijn in veel gevallen dodelijk gebleken. Ik weet zeker dat de God waarin wij geloven, wil dat alle mensen behouden worden. Daarom steunen wij al decennia lang Vrienden van Stichting De Hoop GGZ (en enkele jaren ook St. De Ommekeer te Cadier en Keer). Stichting De Hoop GGZ maakt moeilijke tijden door, maar doet al decennia lang zulk geweldig werk en met een dermate hoog 'succes percentage (70%)', dat ik vind dat wij als fietsliefhebbers, supporters en sponsoren niet achter mogen blijven dan wel nalaten, Stichting De Hoop GGZ via hun PR onderdeel Vrienden van Stichting De Hoop de helpende hand toe te steken. Helaas is dit juist in deze tijd ontzettend hard nodig.
Door de uitdaging aan te gaan hiervoor zoveel als mij mogelijk zal zijn, kilometers te maken op mijn trouwe racefiets, wil ik samen met zoveel mogelijk van mijn vrienden, familie, relaties, bekenden en hen die door mijn verhaal spontaan willen bijdragen aan mijn 'actie', zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het prachtige werk van Stichting De Hoop GGZ.
Zij en hun medewerkers en vrijwilligers helpen dagelijks enkele honderden personen (mannen, vrouwen en kinderen) die worden geplaagd door diverse vormen van verslaving, psychische problemen, spanningen, schulden, relatie problemen en mishandeling binnen de relatie etc.. En dat met maar één doel namelijk dat die daarvan tot volledig herstel komen en weer geaccepteerd worden in gezin, familie, omgeving en in de maatschappij weer goed kunnen functioneren. Draagt u als lezer hiervan aub bij aan mijn actie?
Hartelijk bedankt.
Bert

Beschikbare activiteiten:

  • 80km
  • 120km
  • 200km

Bekijk alle