Bert J.M. Bartels

120km

€ 1.075 opgehaald

143% Bike Start Finish
€ 0
€ 750

Ik ben Bert Bartels, 71 jaar en woon in Zevenhoven (Z-H). getrouwd met Berna en wij zijn ouders van 2 rijzige zonen en grootouders van 3 (4) heerlijke kleinkinderen.
Vier jaar lang heb ik kunnen meerijden met CfH in Zuid Limburg, maar afgelopen jaar in Dordreht en omgeving ging dat door persoonlijke omstandigheden helaas niet. Maar ook voor mij geldt zolang als mogelijk de slogan: "Opgeven is geen optie!"
Verslavingen zijn in veel gevallen dodelijk gebleken. Ik weet zeker dat de God waarin wij geloven, wil dat alle mensen behouden worden. Daarom steunen wij al decennia lang Vrienden van Stichting De Hoop GGZ (en enkele jaren ook St. De Ommekeer te Cadier en Keer). Stichting De Hoop GGZ maakt moeilijke tijden door, maar doet al decennia lang zulk geweldig werk en met een dermate hoog 'succes percentage (70%)', dat ik vind dat wij als fietsliefhebbers, supporters en sponsoren niet achter mogen blijven dan wel nalaten, Stichting De Hoop GGZ via hun PR onderdeel Vrienden van Stichting De Hoop de helpende hand toe te steken. Helaas is dit juist in deze tijd ontzettend hard nodig.
Door de uitdaging aan te gaan hiervoor zoveel als mij mogelijk zal zijn, kilometers te maken op mijn trouwe racefiets, wil ik samen met zoveel mogelijk van mijn vrienden, familie, relaties, bekenden en hen die door mijn verhaal spontaan willen bijdragen aan mijn 'actie', zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het prachtige werk van Stichting De Hoop GGZ.
Zij en hun medewerkers en vrijwilligers helpen dagelijks enkele honderden personen (mannen, vrouwen en kinderen) die worden geplaagd door diverse vormen van verslaving, psychische problemen, spanningen, schulden, relatie problemen en mishandeling binnen de relatie etc.. En dat met maar één doel namelijk dat die daarvan tot volledig herstel komen en weer geaccepteerd worden in gezin, familie, omgeving en in de maatschappij weer goed kunnen functioneren. Draagt u als lezer hiervan aub bij aan mijn actie?
Hartelijk bedankt.
Bert

23/06/201714:44 uur
€ 25

Wim en Annie

23/06/201712:13 uur
€ 50

Conja

Zet hem op , Bert. Je kunt het. Conja
23/06/201711:26 uur
€ 45

Anoniem

22/06/201722:00 uur
€ 50

Paul & Karen

20/06/201721:47 uur
€ 30

Pieter

Heel veel SUCCES BERT!!! Groet Pieter en Ans

Donderdag 25 mei jl. - een heerlijk zonnige dag - de eerste keer meer dan 120 km getraind. Ideale weersomstandigheden en temperatuur. Hopend dat dit 24 juni a.s. ook het geval zal zijn natuurlijk. Het heeft mij vertrouwen gegeven dat het op DE DAG en met steun van mijn maatje erbij, zeker ook gaat lukken. A.S. zaterdag nogmaals proberen of misschien begin volgende week. En dan op naar zaterdag 24 juni 2017. DE DAG van de waarheid in Cycle for Hope toertocht vanuit Dordrecht (Dorp De Hoop), wanneer het aldaar ook Open Dag zal zijn. U kunt er allemaal terecht vanaf 10.00 uur en keennis nemen van wat daar allemaal aan activiteiten plaatsvindt. Niet alleen deze dag, maar juist ook alle andere dagen.  Ik dank nogmaals (of voor de eerste keer) al mijn sponsors die mij door hun steun aan de gasten van Stichting De Hoop, de drive hebben gegeven om er weer vol voor te gaan. Hopend op een prachtige tocht bij gunstige weersomstandigheden. Ik zie er met groot vertrouwen naar uit. Dank Allemaal. Uiteraard kunnen er nog sponsorbijdragen bijgeschreven woorden. Het streefbedrag is dan wel gehaald maar voor het werk van Stichting De Hoop GGZ is nog heel veel meer financiële steun nodig. En dat kan vrienden en familie, kennissen en familie binnen de gemeente van onze Heer via mijn sponsorpagina. Dus voel u vrij mij te bemoedigen en weeet dat uw bijdragen direct worden besteed aan de gasten van Stichting De Hoop GGZ!!    

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.