Fietsen tegen verslaving!

Eline de Jong

( 90km | Lid van team: Let's Go )

Opgehaald

473
94% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Wij willen vechten tegen verslaving en psychische problemen! Het lijkt een 'ver-van-mijn-bed-show' maar is vaak dichterbij dan je denkt. Denk aan: depressie, eetstoornis, angsten, rookverslaving of autisme. Stichting De Hoop biedt hulp aan mensen met een verslaving of psychische problemen. Ons motto: er is voor iedereen hulp en iedereen verdient een tweede kans. 

Sinds oktober 2016 werk ik bij Stichting Vrienden van De Hoop, in het team van Cycle for Hope. Met veel plezier heb ik afgelopen jaar alle fietsevenementen mogen organiseren. Ons kantoor zit op Dorp De Hoop, hierdoor kom je veel in aanraking met cliënten of ex-cliënten. Daardoor mag ik elke dag weer zien voor wie wij ons zo hard inzetten, waar onze giften naartoe mogen gaan. 

Er is nog steeds geld nodig! Een steeds kleiner deel van de behandeling wordt door de overheid vergoed. Alle onderdelen die met het geloof te maken hebben worden al helemaal niet vergoed (bijv. pastorale gesprekken). Wij vinden dit wél belangrijk! Wij willen aan onze cliënten meegeven dat er een Redder is, Hoop, vergeving van hun zonden... én altijd een uitweg. 


Help jij mee?

- Eline

Beschikbare activiteiten:

  • 90km
  • 140km
  • 200km