Frank Swinkels

Fietser | Lid van team: Team Drunen - Dordrecht

€ 8.150 opgehaald

Doneer direct
163% Bike Start Finish
€ 0
€ 5.000

Heel veel mooie mensen belanden in de goot. Ik geloof in een tweede kans en een derde en een vierde .... en ik heb gezien in mannen en vrouwen dat ze de kansen en de liefde van de Hoop nodig hadden om weer in zichzelf en in de ander te kunnen geloven.

01/07/201911:28 uur
€ 50

Anoniem

29/06/201921:42 uur
€ 100

Anoniem

Effe doorzetten kerel!
29/06/201916:25 uur
€ 30

Anoniem

Omdat De gasten van de hoop geweldig zijn.
29/06/201912:28 uur
€ 100

Praktijk Bert Slurink

De diepe boodschap, welke verbonden is aan nieuwe hoop voor iemands leven, is de weg van genade vinden met jezelf. De weg van genade is de weg van zelfcompassie waar vroeger de veroordeling zo voelbaar was, is er nu die liefdevolle stem... Go frank! Afzien door om te zien👍🏼
28/06/201923:02 uur
€ 100

Balans in Resultaat

Dag lezers, ik weet het, het is niet alleen trainen maar ook fondsen werven. Dit is mijn vak, maar als je het zelf vraagt voor iets waar je zelf voor gaat en je enorm voor inzet. Dat is toch weer anders. Ik hoop dat mensen enthousiast zijn, ook als ze niet meedoen dat ze dan denken: "gaaf dat er clubs als De Hoop (en ontmnoeting en leger des heils en terwille en de brug en ...." zijn. Want onze zorg voor de naaste zegt iets over ons zelf. Het allerbelangste is niet het geld, maar het respect dat je kunt geven aan de ander. De ander in nood, de ander die bedelt, de ander die verslaafd is, de ander die de daklozenkrant verkoopt, etc. DOOR DE ANDER TE ZIEN. dus zet je vooroordeel of angst aan de kant en maak contact. Dat is de grootste gift die je kunt geven. (heb ik geleerd door schade en schande). 

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.