Jan van den Ende

Fietser | Lid van team: Westland for Hope

€ 6.965 opgehaald

116% Bike Start Finish
€ 0
€ 6.000

Mijn naam is Jan van den Ende en samen met veel andere enthousiaste Westlanders hopen wij ons voor de 6e keer in te gaan zetten voor "de Hoop"
Als team van het eerste uur hebben wij kunnen zien dat hulp nodig is en blijft. De start en finish zijn op locatie zodat je werkelijk van dichtbij kunt zien waar elke euro aan wordt besteed. door de korte lijnen wordt het geld ook werkelijk goed besteed.
Dat we deze editie ook het Westland aan doen is zeker een mooie bijkomstigheid.
Graag reken ik ook dit jaar weer op u en jou steun.
Namens "de Hoop" alvast hartelijk bedankt.

23/06/201722:52 uur
€ 25

Fam LI

Veel succes gewenst.
22/06/201711:44 uur
€ 200

Anoniem

Jan en team Westland heel veel succes!! Gr. Johan & Marielle Kuijvenhoven
21/06/201722:40 uur
€ 600

Jan & Bas & Guus en Olivier

Papa succes en alle overige deelnemers uiteraard ook. Wij hebben ons klusje geklaard en alle flessen zijn inmiddels ingeleverd.
21/06/201722:39 uur
€ 50

Anoniem

21/06/201715:04 uur
€ 75

Anoniem

Nog een ruime maand en dan is het alweer zover, de start van de 6e editie van dit evenement en ook voor Team Westland for hope is het de 6e keer. wat ontzettend mooi om er weer bij te zijn en wat blijft het nodig om je in te zetten of om te zien naar je naaste. Hoewel dat tijdens onze trainingsritten niet altijd gebeurt en we er alles aan doen om elkaar soms los te rijden, we weten waar wij voor bezig zijn. niet alleen wij, ook onze kinderen zijn inmiddels een flessenactie begonnen om zo op hun manier bezig te zijn met het doel. mooi ook dat inmiddels school, de kerkeijke gemeente, buren, kennisen, familie en vrienden aan het sparen zijn voor deze actie. en er kunnen er nog heel veel bij. Qua team hebben we de meeste dingen geregeld. de shirts worden bedrukt en ook dit jaar zijn we blij en dankbaar voor de toezegging van onze vaak trouwe sponsoren. de slaaplocaties zijn bekend en alle teams zijn voorzien van goede begeleiders en chauffeurs. een week voor vertrek op vrijdag de 16e juni willen we als team een bbq organiseren om zo het doel nog meer onder de aandacht te brengen maar ook om er een gezellig feestje van te maken. uiteraard is hier iedereen van harte welkom. geef je even op bij een teamlid en voor € 25,- per persoon steun je dit mooie doel en heb je er een mooie avond met lekker eten en drinken voor terug. Wij gaan dus nog even door met trainen en voorbereiden en zien uit naar weer een mooie editie van Rondje Nederland.  

Lees meer

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.