Geef!!

Jan van den Ende

( Fietser | Lid van team: Westland for Hope )

Opgehaald

6.965
116% bereikt van mijn streefbedrag € 6.000
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn naam is Jan van den Ende en samen met veel andere enthousiaste Westlanders hopen wij ons voor de 6e keer in te gaan zetten voor "de Hoop"
Als team van het eerste uur hebben wij kunnen zien dat hulp nodig is en blijft. De start en finish zijn op locatie zodat je werkelijk van dichtbij kunt zien waar elke euro aan wordt besteed. door de korte lijnen wordt het geld ook werkelijk goed besteed.
Dat we deze editie ook het Westland aan doen is zeker een mooie bijkomstigheid.
Graag reken ik ook dit jaar weer op u en jou steun.
Namens "de Hoop" alvast hartelijk bedankt.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser
  • Begeleider

Bekijk alle

Nog 1 maand te gaan

22-05-2017 | 11:17 Uur
Nog een ruime maand en dan is het alweer zover, de start van de 6e editie van dit evenement en ook voor Team Westland for hope is het de 6e keer. wat ontzettend mooi om er weer bij te zijn en wat blijft het nodig om je in te zetten of om te zien naar je naaste. Hoewel dat tijdens onze trainingsritten niet altijd gebeurt en we er alles aan doen om elkaar soms los te rijden, we weten waar wij voor bezig zijn. niet alleen wij, ook onze kinderen zijn inmiddels een flessenactie begonnen om zo op hun manier bezig te zijn met het doel. mooi ook dat inmiddels school, de kerkeijke gemeente, buren, kennisen, familie en vrienden aan het sparen zijn voor deze actie. en er kunnen er nog heel veel bij. Qua team hebben we de meeste dingen geregeld. de shirts worden bedrukt en ook dit jaar zijn we blij en dankbaar voor de toezegging van onze vaak trouwe sponsoren. de slaaplocaties zijn bekend en alle teams zijn voorzien van goede begeleiders en chauffeurs. een week voor vertrek op vrijdag de 16e juni willen we als team een bbq organiseren om zo het doel nog meer onder de aandacht te brengen maar ook om er een gezellig feestje van te maken. uiteraard is hier iedereen van harte welkom. geef je even op bij een teamlid en voor € 25,- per persoon steun je dit mooie doel en heb je er een mooie avond met lekker eten en drinken voor terug. Wij gaan dus nog even door met trainen en voorbereiden en zien uit naar weer een mooie editie van Rondje Nederland.