Johan van Vuurde

Fietser | Lid van team: de Meesterknecht

€ 2.030 opgehaald

101% Bike Start Finish
€ 0
€ 2.000

Ik ben Johan, rij al voor de 4e keer mee met het Rondje Nederland. Ik steun hiermee het werk van De Hoop in Dordrecht. Om hen financiële draagkracht te geven het werk onder verslaafden, daklozen, ex prostituees, en kinderen van deze clienten te kunnen doen. Ik vind dit mooi om te doen. In 48uur zoveel mogelijk kilometers te doen. Afgelopen jaren reed ik 530 km in die 2 dagen weg. Help jij mij om een motivatie bron te zijn. Ik fiets voor de mensen aan de rand van de maatschappij....steun jij mij hierin? Ik zou dat geweldig vinden.

23/06/201723:51 uur
€ 50

Ruben

Johan, super prestatie. succes met de laatste loodjes en die extra etappe!
23/06/201718:43 uur
€ 15

Lenette

Hop Johan.. fietsen!! En ik sponsor je omdat ik het geweldig vind dat je van fietsen echt je hobby hebt gemaakt, ik altijd mag meegenieten van de foto's die jij onderweg maakt. En dit natuurlijk een supermooi evenement is.
22/06/201721:39 uur
€ 35

Anoniem

21/06/201721:46 uur
€ 25

Marcel

21/06/201720:03 uur
€ 25

Martin

   Het is een heftige tijd geweest. Nog geen 2,5 maand geleden is mijn vader overleden. Dan ga je door een periode van rouw, verdriet en verwerking heen. Voor hem waren de laatste weken erg zwaar. Hij sprak niet meer, was erg moe, en sliep bijna heel de dag. Wat er aan de hand was kregen we een periode later te horen. Bij een ziekenhuis bezoek bleek hij leverkanker te hebben. 10 dagen later is hij overleden.    De dag na zijn begrafenis reed ik de ronde van Vlaanderen. Ik had getwijfeld om wel of niet te gaan, maar die week was intens geweest, emotioneel en weinig rust. Met vrienden van De Meesterknecht toch 140km gefietst. Even je gedachten verzetten en je focussen op kasseien en alleen fietsen was best goed. Toch was het zwaar, de laatste tien kilometers waren gelukkig vlak, maar er werd dan weer hard gereden.   De laatste loodjes zijn vervelend, zwaar, vermoeiend. Gelukkig zijn het altijd de laatste loodjes. De weg er naar toe is mooi, uitdagend en daarom de moeite waard. We staan nu een ruime week voordat we het Rondje Nederland gaan fietsen. De trainingskilometers zijn veelvuldig gemaakt. Ik ben er wel klaar voor.    De laatste loodjes zullen ook straks weer komen. Ik wil 5 in plaats van 4 etappes gaan rijden. Dat worden laatste zware kilometers, dat weet ik nog wel van vorig jaar. dan heb je al ruim 400km in de benen in nog geen 2 dagen en dan moet je nog 100km. Maar het doel waar je het voor doet geeft altijd weer kracht en energie.    Ik ben blij dat ik mijn streefbedrag van sponsoring heb gehaald. Bedankt vrienden, familie en bedrijfsponsors. Ik ben trots op jullie en vooral dankbaar.

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.