Johan van Vuurde

Fietser | Lid van team: de Meesterknecht

€ 1.500 opgehaald

Doneer direct
Ongeveer een maand te gaan Startdatum: 22-06-2017
85% Bike Start Finish
€ 0
€ 1.750

Ik ben Johan, rij al voor de 4e keer mee met het Rondje Nederland. Ik steun hiermee het werk van De Hoop in Dordrecht. Om hen financiële draagkracht te geven het werk onder verslaafden, daklozen, ex prostituees, en kinderen van deze clienten te kunnen doen. Ik vind dit mooi om te doen. In 48uur zoveel mogelijk kilometers te doen. Afgelopen jaren reed ik 530 km in die 2 dagen weg. Help jij mij om een motivatie bron te zijn. Ik fiets voor de mensen aan de rand van de maatschappij....steun jij mij hierin? Ik zou dat geweldig vinden.

18/05/201716:13 uur
€ 250

Condor Testgewichten

Succes Johan!!! Gr, Sylvia Condor Testgewichten
26/02/201720:02 uur
€ 100

Wencos

07/02/201711:37 uur
€ 100

AKAPP-STEMMANN B.V.

07/02/201708:40 uur
€ 250

Mennens Rotterdam B.V.

Veel plezier met de voorbereiding. Het ga jullie zeker weer lukken. Succes !
07/02/201706:34 uur
€ 50

Richard

Afgelopen weekend had ik een volgeboekte agenda. Geen tijd voor een trainingsrondje fietsen. Mijn moeder moest verhuisd worden. Samen met broers en zussen 10uur achtereen in de weer geweest. Inpakken, verhuizen, uitpakken, weggooien, uitzoeken. 's Zondags weer naar Zevenhuizen, mijn neefje Sepp werd gedoopt. Daarna doorgereden naar Ermelo. We hadden een boel dekens en dekbedden over van mijn moeder. Die kwamen weer van pas bij vluchtelingen uit Iritrea die naast mijn schoonouders wonen. Je had de dankbaarheid moeten zien in hun ogen. Wat is het dan weer fijn om te dienen. Daar put je weer motivatie en energie uit. Dienend bezig zijn, daar gaat de Cycle for Hope ook om. Ik zet mij in om weer anderen te kunnen helpen. Aan het einde van de middag weer naar huis gereden, met de gedachte in mijn kop, dat ik toch nog wel wat kilometers op de fiets zou kunnen maken. Net vordat het donker zou gaan worden. Voor de zekerheid verlichting meegenomen en opgestapt. Met een doel voor ogen. Ik fiets de Haringvlietdam over naar Stellendam. 30 kilometer stampen tegen de wind in, die vervelend zuid-zuid-west 5 stond. Onderweg nog een meet-and-greet gehad met Steven, die ook voor CfH in ons team fietst. Bekaf aangekomen in Stellendam, wat een wind. Prachtig vind ik dat, als je een doel voor ogen hebt en dat ook haalt. Je volledig focussen en daar voor gaan. En de beloning...windje mee terug over de Haringvliet kering. Met 52km/u de wind nog voelen pushen. voor het donker thuis niet meer gehaald, maar wel weer genoten van de natuur langs de Haringvliet, Spui en Bernisse. Een aantal reeen gezien onderweg op t fietspad. Thuis gekomen zag ik op mijn mail dat ik weer een sponsorbedrag binnen heb gekregen. Machinefabriek Wencos, uit Krimpen a/d IJssel, heeft mij gesponsord met een prachtig bedrag. Met de toezegging die ik nog heb, heb ik mijn streefbedrag al gehaald. Moet je dan stoppen, of je streefbedrag verhogen? Ik leg de lat weer wat hoger en ga er voor. Wie helpt mij.... wie helpt de Cycle for Hope verder?

Lees meer Bekijk alle nieuwsberichten

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp, of werkervaring.