Miranda Muehlhaus

Fietser | Lid van team: Team De Hoop - aannemer de Heer

€ 475 opgehaald

105% Bike Start Finish
€ 0
€ 450

Hoi ik ben Miranda Muehlhaus, en ik doe dit jaar voor de 2de keer mee aan de Cycle for Hope.

Ik heb al vier keer meegelopen met vrouwen voor vrouwen, en vond het nu tijd worden om mijzelf in te zetten voor iets anders.

Ik ben twee jaar geleden mee gegaan als begeleider om eens te zien hoe het rondje van Nederland in zijn werk gaat en natuurlijk de sfeer te proeven. Dat is mij goed bevallen en ik riep meteen volgend jaar fiets ik mee. En dat is ook gebeurd.

Ik geloof dat Stichting de hoop niet kan blijven bestaan als er niet van dit soort sponser acties georganiseerd zullen worden. En ik vind ook dat je het voor elkaar doet. 

Ik heb zelf enige tijd psychische hulp gehad van de hoop, en ik heb in de loop der jaren zulke lieve, prachtige en mooie mensen leren kennen binnen de Hoop! En daarom wil ik nu op deze manier (Racefietsen), mijn steentje bijdragen.

 

Mijn medemens helpen

Liefs en alvast Super bedankt voor jullie Donatie

19/06/201813:26 uur
€ 25

Peter en Laura

Heel veel succes Miranda! Dikke knuffel van Peter, Laura, Joris, Laila en Sijmen
19/06/201810:30 uur
€ 250

Aannemer de Heer Zonnepanelen

Zet m op Miranda! opgeven is geen optie. Gewoon trappen, trappen en nog eens trappen! je kunt het. Fijne en veilige rit gewenst. (kleding sponsoring)
18/06/201806:23 uur
€ 25

Marina

Zo Miranda ga er voor. Vorig jaar kon je het ook, nu zal het nog beter gaan. Ik hoop je te zien donderdag liefs Marina team Zuid-holland
11/05/201810:04 uur
€ 100

Anoniem

09/05/201812:37 uur
€ 50

Christelle

Hè Miranda, het wordt zwaar maar je kunt het. Zet door en hou vol in de genade die God je ook hiervoor gaat geven. Verwacht Hem erin. Alle liefs. Supermeid dat je dit doet. Ik doe het je niet na.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.