Agenda Cycle for Hope

Op de agenda:

 

18 april 2020 Trainingsronde 85 km vanuit Maasluis UITGESTELD

Op 18 april organiseert Team Zuid-Holland de eerste gemeenschappelijke trainingsronde van 2020. (De oorspronkelijke datum, 28 maart, gaat niet door.) We verzamelen vanaf 9:00 - 9:30. Het startpunt is Verenigingsgebouw De Schans, Kerkstraat 4 te Maassluis. Parkeren kan rondom de kerk en is gratis.

De route is ongeveer 85 km en leidt globaal door Maassluis, Maasland, Schipluiden, Overschie, Oud Verlaat, Zevenhuizen, Nootdorp en Vlaardingen terug naar Maassluis. Afhankelijk van de wind zal de route links of rechtsom worden verreden.

Voor 28 maart zullen de GPX bestanden worden gedeeld. Om veiligheidsredenen zullen we in kleinere subteams rijden. In de subteams kan rekening gehouden worden met de gemiddelde snelheid.  Bij terugkomst verzamelen we weer bij De Schans.

Beginnende wielrenners kunnen zich aanmelden voor een speciale training van ongeveer 40 km met Robert van der Wulp (kijk voor meer info op www.trainenmeteendoel.nl), die ook deze ochtend gehouden wordt. Bij deze training leer je hoe je je het beste kunt voorbereiden. 

Graag horen wij met hoeveel personen we rekening kunnen houden. Mail ons op info@cycleforhope.nl of laat je teamcaptain doorgeven met hoeveel mensen jullie aanwezig zijn. Zijn er mensen die niet meedoen aan Cycle for Hope maar wel willen meedoen aan deze trainingsronde? Dat kan, maar een donatie wordt in dat geval op prijs gesteld.

 

9 mei 2020 Trainingsronde 100 km vanuit Hardinxveld Giessendam UITGESTELD

Op 9 mei organiseert Team Hart voor Hoop de tweede gemeenschappelijke trainingsronde van 2020. De uitdagende rit van 100 kilometer loopt door de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en de Bommelerwaard. Er zal worden gereden met verschillende groepen en snelheden. Binnenkort meer informatie.

  

11-12 september 2020 MTB-Marathon Hoenderloo

Cross met je team of individueel zoveel mogelijk kilometers op ruig terrein! Natuurlij kkun je tussen de etappes door op adem komen op het rustpunt. Hoe zwaar durf jij af te zien?

 

12 september 2020 Toertochten 50 tot 200 km vanuit Hoenderloo

Verschillende toertochten in Hoenderloo. Kies de afstand die bij je past en ontdek een prachtig stuk van de Veluwe! Welke kies jij? 50, 100, 150 of 200 kilometer?

 

24-26 september 2020 Rondje Nederland

1200 kilometer team-estafette in 48 uur, met gemiddeld 4 x 100 kilometer per persoon. Geniet van het landschap dat varieert van de Cauberg en Posbank tot de kuststrook en het binnenland. De inschrijving is geopend!

 

26 september 2020 Toertocht 200 km vanuit Dordrecht

Dit jaar hebben we in hetzelfe weekend als Rondje Nederland n Toertocht met maar één afstand: 200 kilometer op gpx. Durf je het aan? De inschrijving is geopend!