Doe mee met de Dikke Banden Race in Dordrecht! Op zaterdag 29 juni, tijdens de open dag van De Hoop, zijn alle stoere kids van 4 tot 12 jaar welkom op het terrein van De Hoop in Dordrecht, om een middagje te crossen. Het parcours is 1.5 km lang en je kan gewoon meedoen op je eigen fiets.

Fiets mee, krijg een ijsje na afloop én win een medaille!

Fiets voor een maaltijd
Sommige mensen wonen op straat of hebben geen geld voor eten. In Dordrecht is een ‘Inloophuis’, waar deze mensen welkom zijn en toch een maaltijd kunnen halen. Jij kan hen ook helpen! Haal met jouw race zoveel mogelijk geld op voor maaltijden. Als je het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

Lees verder hoe jij mee kunt doen.

02/07/201911:44 uur
€ 2

Anoniem

Aan: Sills bike festijn
02/07/201911:40 uur
€ 79

Anoniem

29/06/201917:09 uur
€ 5

Hilda

Aan: Het schiltje fietst
29/06/201912:22 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Sills bike festijn
29/06/201911:40 uur
€ 10

CO

Aan: Sills bike festijn Goed bezig!

Inschrijven kan op twee manieren:

1. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@cycleforhope.nl met je naam en leeftijd. Doe je mee met de hele klas? Vraag dan of de juf of meester dit wil doen.

2. Of schrijf je in op de website, via de button ‘inschrijven’. Je krijgt dan een pagina op deze website, waar je iets vertelt over de Dikke Banden Race en waarop mensen geld kunnen geven. Ze kunnen jouw pagina dan ook delen op Facebook, Twitter en Instagram. 

 

Geld inzamelen en een prijs winnen

Wij sturen je een sponsorformulier via de e-mail. Je kan het printen en daarmee langs je familie, buren of vrienden om geld in te zamelen voor mensen die een maaltijd nodig hebben. Dit hoeft natuurlijk niet, maar is wel extra leuk. Als jij het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

 

Tijd en locatie

Wanneer: Zaterdag 29 juni 2019
Tijd:
13.00u
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht


Voor de ouders/verzorgers

Op 29 juni is ook de open dag van De Hoop. Er zijn diverse activiteiten gaande op het terrein, waaronder rondleidingen bij De Hoop en een spreker. Daarnaast is ook de spectaculaire finish van twee Cycle for Hope wielertochten: Rondje Nederland en de Toertocht/Ladies Ride. Honderden wielrenners komen dan binnen, na een uitdagende sponsortocht rond Nederland of in omgeving Dordrecht.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.