Normal 420285fec43eb6e9ad323a08905a45ac5da5e683

Dikke Banden Race 2020

Nog te gaan:

Doe mee met de Dikke Banden Race in Dordrecht! Op zaterdag 26 september om 13:00 uur zijn alle stoere kids van 4 tot 12 jaar welkom op het terrein van De Hoop in Dordrecht, om een middagje te crossen. Het parcours is 1.5 km lang en je kan gewoon meedoen op je eigen fiets.

Fiets mee en win een medaille! Er is ook een speciale prijs voor degene die het meeste sponsorgeld ophaalt. Na afloop kun je ook nog met een skelter rondcrossen.

Fiets voor een maaltijd
Nu denk je misschien: sponsorgeld? Sommige mensen wonen op straat of hebben geen geld voor eten. In Dordrecht is een ‘Inloophuis’, waar deze mensen welkom zijn en toch een maaltijd kunnen halen. Jij kan hen ook helpen! Haal met jouw race zoveel mogelijk geld op voor maaltijden. Als je het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

Lees verder hoe jij mee kunt doen.

Inschrijven kan op twee manieren:

1. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@cycleforhope.nl met je naam en leeftijd. Doe je mee met de hele klas? Vraag dan of de juf of meester dit wil doen.

2. Of schrijf je in op de website, via de button ‘inschrijven’. Je krijgt dan een pagina op deze website, waar je iets vertelt over de Dikke Banden Race en waarop mensen geld kunnen geven. Ze kunnen jouw pagina dan ook delen op Facebook, Twitter en Instagram. 

 

Geld inzamelen en een prijs winnen

Wij sturen je een sponsorformulier via de e-mail. Je kan het printen en daarmee langs je familie, buren of vrienden om geld in te zamelen voor mensen die een maaltijd nodig hebben. Dit hoeft natuurlijk niet, maar is wel extra leuk. Als jij het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

 

Tijd en locatie

Wanneer: Zaterdag 26 september 2020
Tijd:
13.00u
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht


Voor de ouders/verzorgers

Op 26 september is ook de spectaculaire finish van twee Cycle for Hope wielertochten: Rondje Nederland en de Toertocht 200 km. Honderden wielrenners komen dan binnen, na een uitdagende sponsortocht rond Nederland of in omgeving Dordrecht. Er is die dag van alles te beleven voor de kinderen. Meer informatie volgt!