Streefbedrag behaald Normal b0398652d21a178366d793faddc8976336cb2d1f

Dikke Banden Race

Opgehaald

4.209
140% bereikt van het totaalbedrag € 3.000
Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Doe mee met de Dikke Banden Race in Dordrecht! Zaterdag 23 juni zijn alle stoere kids van 6 tot 12 jaar welkom in de wijk Stadspolders, om een middagje te crossen. Het parcours is 1.5 km lang en je kan gewoon meedoen op je eigen fiets!

Fiets gratis mee, krijg een ijsje na afloop én win een medaille!

 

Fiets voor een maaltijd

Sommige mensen wonen op straat of hebben geen geld voor eten. In Dordrecht is een ‘Inloophuis’, waar deze mensen welkom zijn en toch een maaltijd kunnen halen. Jij kan hen ook helpen! Haal met jouw race zoveel mogelijk geld op voor maaltijden. Als je het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

Lees verder hoe je mee kan doen!


Inschrijven kan op twee manieren:

1. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@cycleforhope.nl met je naam en leeftijd. Doe je mee met de hele klas? Vraag dan of de juf of meester dit wil doen.

2. Of schrijf je in op de website, via de button ‘inschrijven’. Je krijgt dan een pagina op deze website, waar je iets vertelt over de Dikke Banden Race en waarop mensen geld kunnen geven. Ze kunnen jouw pagina dan ook delen op Facebook, Twitter en Instagram. 

 

Geld inzamelen en een prijs winnen

Wij sturen je een sponsorformulier via de e-mail. Je kan het printen en daarmee langs je familie, buren of vrienden om geld in te zamelen voor mensen die een maaltijd nodig hebben. Dit hoeft natuurlijk niet, maar is wel extra leuk. Als jij het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

 

Tijd en locatie

Wanneer: Zaterdagmiddag 23 juni 2018
Tijd:
 Er is één startgroep voor de kinderen van alle leeftijden (6-12 jaar): start om 13.30 uur
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht


Voor de ouders/verzorgers

Op 23 juni is ook de open dag van De Hoop. Er zijn diverse activiteiten gaande op het terrein, waaronder rondleidingen bij De Hoop en een spreker. Daarnaast is ook de spectaculaire finish van twee Cycle for Hope wielertochten: Rondje Nederland en de Toertocht/Ladies Ride. Zo'n 300 wielrenners komen dan binnen, na een uitdagende sponsortocht rond Nederland of in omgeving Dordrecht.