€ 4.209 opgehaald

140% Bike Start Finish
€ 0
€ 3.000

Doe mee met de Dikke Banden Race in Dordrecht! Zaterdag 23 juni zijn alle stoere kids van 6 tot 12 jaar welkom in de wijk Stadspolders, om een middagje te crossen. Het parcours is 1.5 km lang en je kan gewoon meedoen op je eigen fiets!

Fiets gratis mee, krijg een ijsje na afloop én win een medaille!

 

Fiets voor een maaltijd

Sommige mensen wonen op straat of hebben geen geld voor eten. In Dordrecht is een ‘Inloophuis’, waar deze mensen welkom zijn en toch een maaltijd kunnen halen. Jij kan hen ook helpen! Haal met jouw race zoveel mogelijk geld op voor maaltijden. Als je het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

Lees verder hoe je mee kan doen!


25/06/201818:39 uur
€ 20

Opa Paul en Baboe

24/06/201821:11 uur
€ 22,50

Anoniem

Aan: Wij vinden fietsen vetgaaf! Nog contant opgehaald! Blij mee!
23/06/201822:50 uur
€ 5

Tante Anita

Aan: The Lions
23/06/201822:10 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Snelle fietstocht
23/06/201822:05 uur
€ 5

Anoniem

Aan: The Lions

Inschrijven kan op twee manieren:

1. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@cycleforhope.nl met je naam en leeftijd. Doe je mee met de hele klas? Vraag dan of de juf of meester dit wil doen.

2. Of schrijf je in op de website, via de button ‘inschrijven’. Je krijgt dan een pagina op deze website, waar je iets vertelt over de Dikke Banden Race en waarop mensen geld kunnen geven. Ze kunnen jouw pagina dan ook delen op Facebook, Twitter en Instagram. 

 

Geld inzamelen en een prijs winnen

Wij sturen je een sponsorformulier via de e-mail. Je kan het printen en daarmee langs je familie, buren of vrienden om geld in te zamelen voor mensen die een maaltijd nodig hebben. Dit hoeft natuurlijk niet, maar is wel extra leuk. Als jij het meeste geld inzamelt, win je een leuke prijs!

 

Tijd en locatie

Wanneer: Zaterdagmiddag 23 juni 2018
Tijd:
 Er is één startgroep voor de kinderen van alle leeftijden (6-12 jaar): start om 13.30 uur
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht


Voor de ouders/verzorgers

Op 23 juni is ook de open dag van De Hoop. Er zijn diverse activiteiten gaande op het terrein, waaronder rondleidingen bij De Hoop en een spreker. Daarnaast is ook de spectaculaire finish van twee Cycle for Hope wielertochten: Rondje Nederland en de Toertocht/Ladies Ride. Zo'n 300 wielrenners komen dan binnen, na een uitdagende sponsortocht rond Nederland of in omgeving Dordrecht.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.