€ 25 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 7 maanden te gaan Startdatum: 12-09-2020

12 september 2020

 

Ladies Ride 100 km

Deze tocht is alleen voor dames! Fiets 100 km en zet je in voor de kwetsbare mensen die het Inloophuis bezoeken. Samen met andere vrouwen je eigen grenzen verleggen om je medemens een veilige plek te bieden. Dat wil je toch? Zet jij je benen én je hart in?

Route en rustpunten

Dit jaar ontdekken we met de Ladies Ride een heel nieuw gebied, namelijk de omgeving van Hoenderloo. We hebben een prachtige route over de Veluwe. De route komt beschikbaar in GPX en is ook te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen en er daarna weer vol voor gaan! Lees hier meer informatie.

Liever een andere afstand? Kijk dan bij de Toertocht voor ritten van 50 t/m 150 km.

Eindfeest na de finish

Op 12 september houden we ook de andere toertochten en is de tweede dag van de MTB-marathon. Het zal dus gezellig druk zijn op het terrein van Recreatiepark 't Veluws Hof. We zorgen voor leuke standjes, zodat er van alles te beleven is, ook voor je familieleden en vrienden die voor je komen juichen bij de finish. Na afloop houden we een eindfeest, waarbij we met zijn allen een maaltijd hebben.

31/01/202023:04 uur
€ 25

Anita

Aan: De fietsende schippersvrouw

Twee uitdagingen

De Ladies Ride bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de 100 km én het werven van sponsorgeld voor de bezoekers van het Inloophuis. Daar komen bezoekers die dakloos zijn, maar ook mensen die hard naar gezelligheid en aandacht verlangen of die er plotseling alleen voor staan door huwelijksproblemen of zakelijke ellende. Het Inloophuis probeert mensen met een verslaving door te verwijzen naar De Hoop of andere instanties. Iedere deelneemster haalt minimaal 150 euro op voor De Hoop. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina. Bij de fondsenwerving krijg je praktische tips van ons.

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.

Datum, tijd en locatie

Start en finish: 12 september 2020 bij Recreatiepark 't Veluwshof

Adres: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

Starttijd: volgt nog.

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van € 3. Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

 

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.