€ 2.369 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 5 maanden te gaan Startdatum: 11-09-2020

11 en 12 september 2020

 

Daag jezelf uit: mountainbiken in estafette, dag en nacht

In september gaan we afzien in de Veluwse bossen! Ervaar de uitdaging van in estafette mountainbiken in de nacht en kies voor de 24-uurstocht - uniek in zijn soort. Dit jaar met een vernieuwde nachtroute, helemaal onverhard! Trap jezelf warm bij ochtendgloren met de 12-uurstocht of geniet van een pittige 6-uurs dagrit over de Veluwe. Creëer je eigen uitdaging en kijk hoeveel uren jij het volhoudt! Of ga als team de uitdaging aan tegen andere teams. Hoeveel rondjes houd jij het vol? Wij zorgen ervoor dat je voldoende te eten en te drinken krijgt op onze gezellige rustpunt waar dag en nacht wat te beleven is. 

Nieuw in 2020: Speciaal parcours voor kinderen

In 2020 is er voor het eerst een speciaal parcours voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Hou je van mountainbiken en wil je niet langs de kant staan te wachten terwijl je vader of moeder fietst? Doe dan mee met de 6-uurs MTB-marathon! Binnenkort kun je je aanmelden. Wil je vast doorgeven dat je wilt meedoen? Stuur ons dan een mail op info@cycleforhope.nl.

 

Fondsenwerving: samen tegen verslaving

Je vecht tijdens de MTB-Marathon tegen uitputting, verlegt je grenzen en overwint jezelf. Dat doe je voor mensen die dagelijks knokken: mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Jouw afzien wordt omzien naar hen: met jouw prestatie zamel je namelijk minimaal 150 euro in voor hulp bij De Hoop. Werven kan eenvoudig via jouw online actiepagina en de tips die je van ons krijgt. 

Lees hier meer informatie.

31/03/202012:42 uur
€ 10

John

Aan: Niet Hopeloos!
31/03/202011:15 uur
€ 50

Frans

Aan: Fietsen voor een ander
31/03/202011:10 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Niet Hopeloos!
30/03/202020:55 uur
€ 10

Anoniem

Aan: Gewoon doen
30/03/202012:53 uur
€ 100

René

Aan: Het is maar blijven trappen

Starttijden

Start 24 uurs : 11 september 18.00 uur

Start 12 uurs : 12 september   6.00 uur

Start   6 uurs : 12 september 12.00 uur

De start is op Recreatiepark 't Veluwshof, Krimweg 152 in Hoenderloo

 

Route en rustpunten

De afstanden van de dagroute en de nachtroute volgen nog. In 2019 waren ze beide 25 km lang. Tussen de rondes door kun je op adem komen op het rustpunt, waar je zelfs midden in de nacht gezelligheid vindt. Familie en vrienden die je komen aanmoedigen, vinden hier ook van alles te beleven. 

 

Maaltijden inbegrepen 

Terwijl jij afziet op de pedalen, zorgen wij voor het krachtvoer. Op de uitvalsbasis serveren we meer dan genoeg eten en drinken (broodjes, koffie, een hartige hap, thee, fris). Dit doen we ook 's nachts. We sluiten na de finish af met een gezamelijke maaltijd. 

 

Slaapplaatsen

Nabij het start-finishterrein is ruimte om te kamperen met tent, camper of caravan; dit is op aanvraag. Voor de deelnemers aan de 24-uurstocht verzorgen wij één nacht. De deelnemers aan de 12-uurstocht kunnen die nacht met korting verblijven.

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.

 

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU-pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je 3€ korting! Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.