Streefbedrag behaald Normal de5e3b0b6b35ae5467c88707c8fcff6d7733045a

MTB-Marathon 2018

Opgehaald

43.399
123% bereikt van het totaalbedrag € 35.000
Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Op 14 en 15 september zijn de Veluwse bossen Cycle for Hope terrein! Kom 24, 12 of 6 uur lang mountainbiken. Individueel of in estafette met een team, uiteraard met de mogelijkheid om af en toe te pauzeren.

 

Weten hoe de MTB-Marathon werkt? Lees verder onder 'Informatie' MTB-Marathon.

Beschikbare activiteiten:

  • 24 uur
  • 12 uur
  • 6 uur

Michel van Rijswoud

info@cycleforhope.nl

0786111355

 Wat krijg je voor jouw deelname?


De uitdaging

De MTB-marathon bestaat uit een dagroute en een nachtroute van beide c.a. 25 kilometer. Op dit parcours rijdt je alleen of als estafetteteam zoveel mogelijk rondes. Ervaar de uitdaging van mountainbiken in de nacht en kies voor de 24-uurstocht. Trap jezelf warm bij ochtendgloren met de 12-uurstocht of geniet van een stoere 6-uurs dagrit over de Veluwe. Uiteraard met de mogelijkheid om af en toe op adem te komen bij de rustpunten! Alle varianten sluiten we gezamenlijk af met een maaltijd op de feestelijke finish. Hoe scherp stuur jij na urenlang crossen op ruig terrein?

Datum, tijden en locatie

14 en 15 september is het zover! 

24 uurs-tocht      start op vrijdag om 18:00 uur
12 uurs-tocht      start op zaterdag om 6:00 uur
6 uurs-tocht        start zaterdag om 12:00 uur

Start en finish zijn bij Recreatiepark 't Veluws Hof
Krimweg 152 - 154, 7351 TM Hoenderloo

 

Inschrijven

Meld je aan als individu of doe mee met een team van minimaal 2 fietsers. De inschrijving bedraagt €25. Voor dit bedrag ontvang je voldoende eten tijdens de marathon (op de uitvalsbasis serveren we broodjes, koffie, thee en fris) en een warme maaltijd achteraf. Ook ontvangt iedere deelnemer een mooi aandenken aan de tocht.

 

Fondsenwerven

Cycle for Hope is meer dan een sportieve uitdaging. Je fietst de tocht niet alleen met je benen, maar ook met je hart. Iedere deelnemer haalt minimaal €150 aan sponsorgeld op voor Stichting De Hoop. Zo vecht je mee met verslaafden die knokken voor een nieuw leven. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina.


Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope ontvang je gratis het zwarte wielershirt (zolang de voorraad strekt). Wil je een shirt ontvangen bij je tweede of meerdere deelname, dan betaal je €25 per shirt. Je kunt je shirtkeuze opgeven bij inschrijving en ontvangt het shirt op het evenement zelf. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen per mail.  

 

Slaapplaats

Als je een overnachting nodig hebt tijdens het evenement, kan dat op twee manieren.
    - Nabij het start-finishterrein is ruimte om te kamperen met tent, camper of caravan; dit is op aanvraag. Voor de deelnemers aan de 24-uurstocht verzorgen wij 1 nacht, van 14 op 15 september. De deelnemers aan de 12-uurstocht kunnen die nacht met korting verblijven. Wil je als deelnemer gebruik maken van deze mogelijkheid? Geef dit dan zo snel mogelijk door na je inschrijving. Geef aan of je met een tent, camper of caravan komt en met hoeveel mensen je op 1 kampeerplek verblijft. 
    - Vanuit de organisatie is daarnaast een beperkt aantal veldbedden beschikbaar in een verwarmde tent (20 plaatsen). Deze zijn bestemd voor de 24-uursdeelnemers. Elke vrije plek mag gebruikt worden door hen en is na het verlaten daarvan weer beschikbaar. Hier hoef je geen aanvraag voor te doen. De beschikbaarheid van plaatsen kan variëren.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van €3; Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.