€ 7.250 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 4 maanden te gaan Startdatum: 14-09-2018

Michel van Rijswoud

info@cycleforhope.nl

0786111355

 Wat krijg je voor jouw deelname?


De uitdaging

De MTB-marathon bestaat uit een dagroute van c.a. 25 kilometer en een nachtrondje van ongeveer 9 kilometer. Op dit parcours rijdt je alleen of als estafetteteam zoveel mogelijk rondjes. Ervaar de uitdaging van mountainbiken in de nacht en kies voor de 24-uurstocht. Trap jezelf warm bij ochtendgloren met de 12-uurstocht of geniet van een stoere 6-uurs dagrit over de Veluwe. Uiteraard met de mogelijkheid om af en toe op adem te komen bij de rustpunten! Alle varianten sluiten we gezamenlijk af met een maaltijd op de feestelijke finish. Hoe scherp stuur jij na urenlang crossen op ruig terrein?

Datum, tijden en locatie

14 en 15 september is het zover! 

24 uurs-tocht      start op vrijdag om 18:00 uur
12 uurs-tocht      start op zaterdag om 6:00 uur
6 uurs-tocht        start zaterdag om 12:00 uur

Start en finish zijn bij Recreatiepark 't Veluws Hof
Krimweg 152 - 154, 7351 TM Hoenderloo

 

Inschrijven

Meld je aan als individu of doe mee met een team van minimaal 2 fietsers. De inschrijving bedraagt €25. Voor dit bedrag ontvang je voldoende eten tijdens de marathon (op de uitvalsbasis serveren we broodjes, koffie, thee en fris) en een warme maaltijd achteraf. Ook ontvangt iedere deelnemer een mooi aandenken aan de tocht.

 

Fondsenwerven

Cycle for Hope is meer dan een sportieve uitdaging. Je fietst de tocht niet alleen met je benen, maar ook met je hart. Iedere deelnemer haalt minimaal €150 euro aan sponsorgeld op voor Stichting De Hoop. Zo vecht je mee met verslaafden die knokken voor een nieuw leven. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina.


Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het prachtige Cycle for Hope wielershirt. Wil je een shirt ontvangen bij je tweede of meerdere deelname, dan betaal je slechts €17,50 per shirt. Je kunt je shirtkeuze aangeven bij inschrijving. Uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement versturen wij je shirt. Als jouw aanmelding binnen die twee weken valt, ontvang je het shirt op het evenement zelf.

 

Slaapplaats

Nabij het start-finishterrein is ruimte om te kamperen met tent, caravan of camper. Dit is vrijblijvend en hoeft niet aangevraagd te worden. Wil je stroom bij je kampeerplek gebruiken? Vraag dit dan wel even aan via het contactformulier. Verder is er vanuit de organisatie een beperkt aantal veldbedden beschikbaar in een verwarmde tent (20 plaatsen). Deze zijn bestemd voor de 24-uursdeelnemers. Elke vrije plek mag gebruikt worden door hen en is na het verlaten daarvan weer beschikbaar.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van € 3; Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

 

Datum MTB-Marathon wijzigt: 14 en 15 september 2018 Eind september begint de bronsttijd van de herten. Uit respect voor de natuur is daarom besloten de MTB-Marathon een paar weken te vervroegen. Onze aanwezigheid in het bos zou de natuur verstoren en bovendien risico’s meebrengen voor de deelnemers. Alle ingeschreven deelnemers zijn akkoord met de nieuwe datum: 14 en 15 september 2018. De kans op een zonnig weekend is extra groot, dus wij tippen de 24-uurseditie! Bij die tijdsduur kampeer je één nacht op het terrein en wissel je het mountainbiken af met je teamleden. Tussen de nachtelijke ritten door ontspan je bij het kampvuur en in de vroege ochtendzon stap je opnieuw op de pedalen voor een paar pittige uren afzien op het dag-parcours van de MTB-Marathon. Genieten! Ga naar de evenementomgeving van de MTB-Marathon.

Lees meer

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp, of werkervaring.