Uitnodiging deelnemersbijeenkomst 28 mei

13 mei 2019 13:36
Normal 9c75cfa6f9bce612eb8f7ac9b254c8005da4ae29

Ben je deelnemer van Rondje Nederland? Dan nodigen we je uit voor de deelnemersbijeenkomst op dinsdag 28 mei. Als je goed op de hoogte wilt zijn voor Rondje Nederland, zorg er dan voor dat je erbij bent!

 

Alle praktische ins en outs
Op deze avond ontvang je alle informatie voor jouw team. We praten je bij over de grote wijzigingen in de route (dit jaar via Zeewolde!), starttijden, voorzieningen op wisselpunten en nog veel meer. Ook over de veranderingen in de catering kunnen we genoeg vertellen! Om goed op de hoogte te zijn, is het belangrijk dat je met jouw hele team aanwezig bent.

Hier doe je het voor - cliëntverhaal
Samen met de andere deelnemers kom je in actie voor mensen zoals Paul. Mensen die door een trauma, beschadiging of andere problemen in hun leven verstrikt zijn geraakt in een verslaving. De uitdaging die je voor hen aangaat, is niet niks. Op deze avond vertelt een cliënt daarom hoe zijn strijd naar een nieuw leven verliep. Een verhaal om te herinneren, als je de kilometers begint te voelen. Jouw afzien is omzien!

Wat doet goede voeding voor jou bij het sporten? - Herbalife
Herbalife vertelt je meer over de effecten van goede voeding. Voeding kan namelijk een groot verschil maken in jouw prestatie! Daarnaast is Herbalife met producten aanwezig op de wisselpunten, dus ook dan kun je hun advies gebruiken. Benut de handige tips in jouw voorbereiding en tijdens je deelname.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@cycleforhope.nl. Vanaf 19:30 uur is de inloop met koffie en thee. Van 20:00 tot 22:00 uur is het hoofdprogramma.