Normal 3467a8e9f2079b46e5fa7b4eeb7861a54de04579

Rondje Nederland 2020

Nog te gaan:

24 - 26 september 2020 | Rondje Nederland

 

Een felle wind langs de Noordzee, midden in de nacht fietsen in Friesland, jezelf over de Zeelandbrug vechten én worstelen over de heuvels van Limburg. Rondje Nederland is een ware uitdaging voor durfals.

Bij Rondje Nederland fiets je met jouw team heel Nederland rond. 1.200 kilometer estafette in slechts 48 uur. Als team sleep je elkaar door de moeilijke momenten en beleef je de hoogtepunten. Over dit avontuur praat je nog lang na.


Route

In 2020 fietsen we Rondje Nederland richting het noorden. Het vertrek is in Dordrecht. We gaan langs de kust omhoog, onder het IJsselmeer richting Zeewolde. We rijden over het platteland van Groningen en Friesland, trotseren de VAM-berg, Posbank en de Cauberg en bikkelen vanuit Zeeland naar de finish in Dordrecht. Een hele uitdaging. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen: je fietst namelijk in team-estafette.

 

NTFU keurmerk

Rondje Nederland van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’!

 

 

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser
  • Begeleider

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee. Samen met je team zamel je €9.000 in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

Datum, tijd en locatie

  • Start op 24 september
  • Eindigt op 26 september
  • Start- en eindlocatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, 3327KP, Dordrecht

 

Zo werkt het

Rondje Nederland bestaat uit 12 etappes van ongeveer 100 km. Jouw team bestaat uit 3 ‘subteams’: deze subteams wisselen elkaar iedere etappe af. Ieder subteam neemt zo in totaal 4 etappes van 100 km voor zijn rekening. Op wisselpunten ontmoet je elkaar, geef je het stokje over aan het volgende subteam en kun je douchen, eten. Hierna reis je verder naar het volgende vertrekpunt. Een team bestaat uit 6 tot 12 fietsers, het liefst evenveel begeleiders en maximaal 6 vervoersmiddelen.

 

Begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten.

 

Shirt en inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt. Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt daaronder een persoonlijke actiepagina aan. Tijdens het evenement moet een begeleider de taak van teamcaptain overnemen. De uitdaging kan beginnen!

 

Inschrijven