€ 425 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 7 maanden te gaan Startdatum: 25-06-2020

25 - 27 juni 2020

Rondje Nederland 

Samen met je team je grenzen verleggen voor een ander. Dat is Rondje Nederland. 1.200 kilometer estafette in slechts 48 uur! Dag en nacht, in hitte of regen, ga je door. Durf je deze grote uitdaging aan te gaan?

 

Maak het mee: 1.200 kilometer door Nederland in 48 uur

Samen met je team zet je een topprestatie neer: een estafette van 1.200 kilometer in 48 uur! Deze ervaring krijg je nergens anders, dus schrijf je in voor Rondje Nederland. Wat maak je mee? Tegenwind langs de Noordzee, het donker zien worden in Flevoland, in Friesland midden in de nacht op de fiets stappen, in de hitte – of de regen – over de Posbank gaan. Als je uitgeput raakt ga je toch door: je worstelt je door de heuvels van Limburg en vecht je over de Zeelandbrug. Als team sleep je elkaar door de moeilijke momenten en beleef je de hoogtepunten. Over dit avontuur praat je nog lang na.

 

Samen tegen verslaving

Je vecht tijdens Rondje Nederland tegen uitputting, je verlegt je grenzen en overwint jezelf voor mensen die dágelijks knokken: mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Jouw afzien wordt omzien naar hen: samen met je team zamel je namelijk voor je prestatie € 9.000 in. Dat is zo’n € 450 euro per deelnemer. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven. Met jouw bijdrage maak je extra zorg mogelijk voor mensen die knokken voor een nieuw bestaan.

 

NTFU keurmerk

Rondje Nederland van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’!

 

17/11/201915:23 uur
€ 90

Goede doelen markt Linschoten

Aan: Team Linschoten Opbrengsten door verkoop pepermunt & drop, energiepakketjes en een een prijsvraag.
11/11/201921:45 uur
06/11/201920:49 uur
31/10/201920:59 uur
€ 25

Cor

Aan: Begeleider en chauffeur
21/10/201915:50 uur
€ 25

5 cycle petten

 De route van Rondje Nederland

In 2020 fietsen we Rondje Nederland richting het noorden. Het vertrek is in Dordrecht. We gaan langs de kust omhoog, onder het IJsselmeer richting Zeewolde. We rijden over het platteland van Groningen en Friesland, pakken de Posbank en de Cauberg mee en bikkelen vanuit Zeeland naar de finish in Dordrecht. Een hele uitdaging. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen: je fietst namelijk in team-estafette.

 

Het praktische verhaal: zo werkt de team-estafette

Rondje Nederland bestaat uit 12 etappes van 100 km. Jouw team bestaat uit 3 ‘subteams’: deze subteams wisselen elkaar iedere etappe af. Ieder subteam neemt zo in totaal 4 etappes van 100 km voor zijn rekening. Door het hele land liggen campings en parken die de teams ontvangen na een etappe. Op deze wisselpunten ontmoet je elkaar, geef je het stokje over aan het volgende subteam en kun je douchen, eten en rusten. Een compleet team bestaat uit 6 tot 12 fietsers, het liefst evenveel begeleiders en maximaal 6 vervoersmiddelen.

 

Begeleiders

Zodat de fietsers een maximale prestatie kunnen leveren, heeft elk team ‘begeleiders’. Zij staan non-stop klaar voor de fietsers en zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Begeleiders zijn onmisbaar!

 

Online inschrijven

Een van de begeleiders is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt. Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt daaronder een persoonlijke actiepagina aan. De uitdaging kan beginnen!

 

Inschrijven

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor Rondje Nederland. Hoor jij bij de early birds? Kom in beweging met je vrienden, collega's of familie en vorm een team. De komende maanden train je zodat je eind juni voorbereid aan de start staat! 

Lees meer

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.