€ 49.392 opgehaald

141% Bike Start Finish
€ 0
€ 35.000

Fiets 24 juni mee voor mensen aan de rand van het bestaan. Kies uit één van de diverse afstanden en daag jezelf uit tijdens deze Toertocht!

 

Deze editie is afgelopen.
Ga naar editie 2018.
 

24/07/201712:37 uur
€ 20

Anoniem

Aan: Bikkelen voor Bye Bye Bajes Vindt het een natevolgen voorbeeld van compassie en hoop voor hen die meestal compassie en hoop onthouden is in hun leven! Jezus was ONS grote voorbeeld van Compassie en Hoop in aktie. Om Hem te volgen hoeven we geen wereldmissie te starten in principe (dat is 't natuurlijk in Gods' grootse plan, wel) maar in het haalbare, lokaal, individueel en ook liefst met een paar mensen met een hart, tesamen, kunnen we, met onze diverse talenten, smaken, liefde, en voorkeuren voor bepaalde doelgroepen, Jezus volgen, zoals fietsSter Hennie dit heeft gedaan nu. Heel erg leuk vond ik t om dit te horen. En ze is succesvol geweest het streefbedrag te bereiken! Ik ben blij en dankbaar voor haar en met haar. "Well done!" Fiets zo door, de wereld in... A.T.
20/07/201710:22 uur
€ 10

Jeroen

Aan: We fietsen vooruit, om terugval geen kans te geven! Goede actie Hans en succes !
12/07/201721:53 uur
€ 100

Café de Egelantier

Aan: Team Hazerswoude
09/07/201719:34 uur
€ 40

Anoniem

Aan: De hoop doet leven
04/07/201700:47 uur
€ 25

Arisja

Aan: fietsenbyedwin

Michel van Rijswoud

info@cycleforhope.nl

Zo werkt het

Kun je geen 48 uurs-tocht kwijt in je fietsagenda of wil je jouw grenzen verleggen? Zet je in voor Stichting De Hoop met jouw eigen uitdaging! Al jarenlang organiseren we een Toertocht met diverse afstanden. Geniet van deze dagtocht in een prachtige omgeving. Kies uit 80, 120 of 200 kilometer en daag jezelf uit. Dezelfde motivatie, dezelfde trots op de finish!


Fondsenwerven

Je zweet niet voor niets: met iedere trap van je pedalen help je anderen uit het dal. De uitdaging is namelijk niet alleen het fietsen van de tocht, maar ook het werven van sponsorgeld voor hulp bij verslaving en psychische problemen. Iedere deelnemer haalt minimaal 150 euro op voor De Hoop. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina.

 

Datum, tijd en locatie

Start en finish zijn op 24 juni 2017 bij De Hoop in Dordrecht.
De starttijd varieert per afstand: 
200 km - 8:00u
120 km - 10:00u
80 km - 11:00u
Het adres is: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht.

Gezamenlijke finish

Je finisht tegelijkertijd met jouw collega-renners van Rondje Nederland. Genoeg publiek dus! Ook voor familieleden en bezoekers is de finish open. Rondom jouw binnenkomst wordt de tussenstand van Cycle for Hope omgeroepen. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: verslaafden steunen in hun gevecht voor een nieuw leven!

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan de Toertocht krijg je gratis het prachtige Cycle for Hope wielershirt. Wil je een shirt ontvangen bij je tweede of meerdere deelname, dan betaal je slechts €17,50 per shirt. Je kunt je shirtkeuze aangeven bij inschrijving. Uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement versturen wij je shirt. Als jouw aanmelding binnen die twee weken valt, ontvang je het shirt op het evenement zelf.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van € 3; Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

Niet alleen volwassenen doen mee aan de evenementen van Cycle for Hope. Boaz is 10 jaar oud en doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de Toertocht. 120 kilometer vindt hij ‘net teveel’, maar hij kiest alsnog een flinke afstand. Maak kennis met deze spontane bikkel en zijn motivatie om mee te doen!

 

Deelnemer Boaz van Dalen (10) vertelt: ik vond het leuk om geld in te zamelen

 

Wat zijn je lievelingsvakken?
Boaz: “De leukste vakken op school vind ik rekenen, knutselen, gym, natuurkunde en geschiedenis. Mijn hobby is fietsen. In 2016 heb ik samen met mijn vader de Toertocht van Cycle for Hope gefietst."

 

Je was aanwezig bij de startavond van Cycle for Hope. Wat vond je het leukst op deze Kick-off?
Boaz: “Het verhaal van cliënt Alvaro vond ik het mooist. Ik vind het heel mooi voor hem, omdat hij zijn levensverhaal kwijt kon aan mensen die echt luisterden! Dat was wel echt het mooist!”


Je bent 10 jaar. Wat gaat er door je heen als je zo’n verhaal hoort?

Boaz: “Schokkend wat hij heeft meegemaakt.. en best wel erg!”

 

Je doet voor de tweede keer mee aan de Toertocht van Cycle for Hope. Welke afstand ga je fietsen?
Boaz: “Ik doe de 80 kilometer, 120 kilometer is net teveel.”

 

Hoe vond je het om geld in te zamelen?

“Ik vond het leuk om geld in te zamelen. Ik heb Yannick, een vriendje, gevraagd of hij wou geven. En via de kerk en familie heb ik mensen gevraagd.”


Waarom doe je mee aan de Toertocht?

“Ik vind fietsen heel leuk en het is een goed doel: om samen tegen verslaving te strijden!”

 

De starttijden van de Toertocht op 24 juni zijn bekend! De starttijd varieert per afstand, bekijk het hier:200 km - 8:00u160 km - 9:00u (deze afstand is komen te vervallen)120 km - 10:00u80 km - 11:00uDe verwachting is dat deelnemers aan de Toertocht tegelijkertijd finischen met collega-renners van Rondje Nederland. Genoeg publiek dus! Ook voor familieleden en bezoekers is de finish open. Rondom jouw binnenkomst wordt de tussenstand van Cycle for Hope omgeroepen. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: verslaafden steunen in hun gevecht voor een nieuw leven! Nog niet ingeschreven voor de Toertocht? Het kan nog steeds, meld je aan!  

Lees meer

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.