€ 0 opgehaald

Doneer direct
Nog 6 maanden te gaan Startdatum: 23-06-2018

Nog even geduld... de inschrijving opent 19 januari 2018!

Fiets 23 juni mee voor mensen aan de rand van het bestaan. Kies uit één van de diverse afstanden en daag jezelf uit tijdens deze Toertocht!

 

Michel van Rijswoud

info@cycleforhope.nl

0786111355

 Zo werkt het

Wil je jouw grenzen verleggen? Zet je in voor Stichting De Hoop met jouw eigen uitdaging! Al jarenlang organiseren we een Toertocht met diverse afstanden. Geniet van deze dagtocht in een prachtige omgeving. Kies uit 90, 140 of 200 kilometer en daag jezelf uit. Dezelfde motivatie, dezelfde trots op de finish!

Fondsenwerven

Je zweet niet voor niets: met iedere trap van je pedalen help je anderen uit het dal. De uitdaging is namelijk niet alleen het fietsen van de tocht, maar ook het werven van sponsorgeld voor hulp bij verslaving en psychische problemen. Iedere deelnemer haalt minimaal 150 euro op voor De Hoop. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina.

 

Datum, tijd en locatie

Start en finish zijn op 23 juni 2018 bij De Hoop in Dordrecht.
De starttijd varieert per afstand (tijden kunnen nog wijzigen): 
200 km - 8:00u
140 km - 10:00u
90 km - 11:00u
Het adres is: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht.

Gezamenlijke finish

Je finisht tegelijkertijd met jouw collega-renners van Rondje Nederland. Genoeg publiek dus! Ook voor familieleden en bezoekers is de finish open. Rondom jouw binnenkomst wordt de tussenstand van Cycle for Hope omgeroepen. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: verslaafden steunen in hun gevecht voor een nieuw leven!

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan de Toertocht krijg je gratis het prachtige Cycle for Hope wielershirt. Wil je een shirt ontvangen bij je tweede of meerdere deelname, dan betaal je slechts €17,50 per shirt. Je kunt je shirtkeuze aangeven bij inschrijving. Uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement versturen wij je shirt. Als jouw aanmelding binnen die twee weken valt, ontvang je het shirt op het evenement zelf.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van € 3; Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp, of werkervaring.