€ 0 opgehaald

Doneer direct
Nog 8 maanden te gaan Startdatum: 29-06-2019

- De inschrijving opent januari 2019 -

 

Zet je hobby in

Verleg jouw grenzen tijdens de Toertocht van Cycle for Hope en zet je hobby in voor een ander! De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de afstand én het werven van sponsorgeld voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Jouw afzien wordt omzien naar hen. 


Afstand Toertocht

De afstanden van Toertocht 2019 worden nog bekendgemaakt. In 2018 bestond het aanbod uit 90, 120 (Ladies Ride), 140 of 200 kilometer. Voor elke wielrenner een uitdaging! Als vrouw kan je opnieuw deelnemen aan de Ladies Ride.

 

Route en rustpunten

De Toertocht start op ‘Dorp De Hoop’ in Dordrecht, de plaats waar veel cliënten hulp ontvangen. Je fietst via authentieke dorpjes, uitgestrekte weilanden en geniet van de vrije uitzichten. De route van de Toertocht is beschikbaar in GPX of te volgen via de pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen om er daarna weer vol voor te gaan!

 

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk 'Extra goed geregeld'!

 

 

Bekijk alle praktische informatie van de Toertocht.

Groots onthaal bij de finish

Bereid je voor op een groots onthaal! Je finisht samen met de wielrenners van Rondje Nederland en de andere Toertocht-rijders. Trots leg je de laatste meters af door de finishstraat, toegejuicht door familie, vrienden én de mensen voor wie je fietst. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: omzien naar anderen. 

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop. 

 

Fondsenwerven: samen tegen verslaving

Met jouw prestatie zamel je minimaal 150 euro in voor hulp bij De Hoop. Werven kan eenvoudig via jouw online actiepagina en met de tips die je van ons ontvangt.

 

Datum, tijd en locatie

Start en finish: 29 juni 2019 bij De Hoop
Adres: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht
De starttijd varieert per afstand en volgt nog.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU-pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je 3€ korting! Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening. 

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp, of werkervaring.