€ 3.241 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 29-06-2019

29 juni 2019

 

Zet je hobby in

Verleg jouw grenzen tijdens de Toertocht van Cycle for Hope en zet je hobby in voor een ander! De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de afstand én het werven van sponsorgeld voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Jouw afzien wordt omzien naar hen. 

 

Route en rustpunten

Dit jaar ontdekken we met de Toertocht een heel nieuw gebied: vanaf Dordrecht richting rivier de Linge! Je fietst via authentieke dorpjes, uitgestrekte weilanden en geniet van de vrije uitzichten. De route van de Toertocht is beschikbaar in GPX of te volgen via de pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen om er daarna weer vol voor te gaan!

 

Afstand Toertocht

Waar ga jij voor: 90, 140 of 200 km? Kies de uitdaging die bij je past of ga de extra mijl! Als vrouw kan je opnieuw deelnemen aan de Ladies Ride van 120 km

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk 'Extra goed geregeld'!

 

 

Bekijk alle praktische informatie van de Toertocht.

18/03/201920:06 uur
15/03/201916:45 uur
€ 100

Iv-Groep b.v.

Aan: Opnieuw fietsen voor (de) Hoop Lennart, veel succes gewenst namens Iv-Groep!
15/03/201916:09 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Opnieuw fietsen voor (de) Hoop
15/03/201914:17 uur
€ 50

Anoniem

Aan: Een sportieve rit
15/03/201914:05 uur
€ 200,40

Anoniem

Aan: Opnieuw fietsen voor (de) Hoop

Groots onthaal bij de finish

Bereid je voor op een groots onthaal! Je finisht samen met de wielrenners van Rondje Nederland en de andere Toertocht-rijders. Trots leg je de laatste meters af door de finishstraat, toegejuicht door familie, vrienden én de mensen voor wie je fietst. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: omzien naar anderen. 

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop. 

 

Fondsenwerven: samen tegen verslaving

Met jouw prestatie zamel je minimaal 150 euro in voor hulp bij De Hoop. Werven kan eenvoudig via jouw online actiepagina en met de tips die je van ons ontvangt.

 

Datum, tijd en locatie

Start en finish: 29 juni 2019 bij De Hoop
Adres: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht
De starttijd varieert per afstand en volgt nog.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU-pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je 3€ korting! Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening. 

 Stel, je wilt meedoen aan Rondje Nederland, maar je hebt geen team. Dat hoeft geen probleem te zijn. Er zijn nog teams die renners nodig hebben, vooral rondom Veenendaal en in de regio Zuid-Holland. Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Mail naar info@cycleforhope.nl.

Lees meer

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met uw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp, of werkervaring.