€ 300 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 4 maanden te gaan Startdatum: 27-06-2020

27 juni 2020

 

Zet je hobby in

Fiets 200 kilometer en zet je hobby in voor een ander! De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de afstand én sponsorgeld inzamelen voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Jouw afzien is omzien naar hen.

 

Route en rustpunten

Ieder jaar ontdekken we met de Toertocht een nieuw gebied. Houd de site in de gaten om erachter te komen waar we in 2020 naartoe gaan. Je kunt bij deze tiende editie in ieder geval weer rekenen op een afwisselende route plus een extra feestelijk evenement. De route van deze tocht komt alleen beschikbaar via GPX navigatie. Heb je geen fietsnavigatie en wil je wel in juni meedoen? Geen probleem: wij zorgen ervoor dat je fietsnavigatie kunt huren. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen en er daarna weer vol voor gaan! Lees hier meer informatie.

 

Afstand Toertocht

De Toertocht in juni is  alleen 200 km. In september kun je andere afstanden kiezen. 

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’!

 

05/02/202017:30 uur
€ 50

Saskia

Aan: Er is altijd hoop
05/02/202010:03 uur
€ 25

Ad

Aan: Hardinxveld for Hope
01/02/202013:45 uur
21/01/202011:08 uur
€ 25

Anoniem

Aan: Er is altijd hoop
20/01/202017:20 uur
€ 10

Fam

Aan: Lekker fietsen Veel succes

Voor slechts € 25,00 doe je mee. Dit is alleen geen gewone Toertocht. We fietsen om cliënten van De Hoop te helpen, mensen die vechten tegen verslaving en/of psychische problemen. Daarom vragen we je minimaal €150 aan sponsorgeld in te zamelen. Dat lijkt misschien veel, maar gaat eenvoudig via het delen van je actiepagina en met de tips die je van ons krijgt. Ga ook deze uitdaging aan!

 

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.

 

Datum, tijd en locatie

Start en finish: 27 juni 2020 bij De Hoop

Adres: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht

Starttijd: Wordt nog doorgegeven

 

Groots onthaal bij de finish

Bereid je voor op een groots onthaal! Je finisht samen met de wielrenners van Rondje Nederland. De laatste meters leg je af door de finishstraat, toegejuicht door familie, vrienden én mensen voor wie je fietst. Daar is het tenslotte om te doen: omzien naar anderen.

 

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU-pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je € 3 korting! Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

 

Inschrijven

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.