€ 0 opgehaald

Inschrijven Doneer direct
Nog 7 maanden te gaan Startdatum: 12-09-2020

12 september 2020

Zet je hobby in!

Verleg jouw grenzen tijdens de Toertocht van Cycle for Hope en zet je hobby in voor een ander! De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de afstand én sponsorgeld inzamelen voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Jouw afzien is omzien naar hen.

Route en rustpunten

Ieder jaar ontdekken we met de Toertocht een nieuw gebied. Dit jaar gaan we naar Hoenderloo, voor prachtige tochten over de Veluwe. De routes komen beschikbaar in GPX en zijn ook te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen en er daarna weer vol voor gaan! Je kunt bij deze tiende editie ook rekenen op een een extra feestelijk evenement, waarbij bij de start en finish ook voor eventueel meegekomen familie en vrienden van alles te doen is. Lees hier meer informatie.

Afstanden Toertocht

Waar ga jij voor: 50, 100 of 150 km? Kies de uitdaging die bij je past of ga de extra mijl! Als vrouw kun je ook kiezen voor de Ladies Ride van 100 km. 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’!

 

 

Voor slechts € 25,00 doe je mee. Dit is alleen geen gewone Toertocht. We fietsen om cliënten van De Hoop te helpen, mensen die vechten tegen verslaving en/of psychische problemen. Daarom vragen we je minimaal €150 aan sponsorgeld in te zamelen. Dat lijkt misschien veel, maar gaat eenvoudig via het delen van je actiepagina en met de tips die je van ons krijgt. Ga ook deze uitdaging aan!

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.

Datum, tijd en locatie

Start en finish: 12 september 2020 bij Recreatiepark 't Veluws Hof

Adres: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

Starttijden: Worden nog doorgegeven

Eindfeest na de finish

Op 12 september houden we ook de andere toertochten en is de tweede dag van de MTB-marathon. Het zal dus gezellig druk zijn op het terrein van Recreatiepark 't Veluws Hof. We zorgen voor leuke standjes, zodat er van alles te beleven is, ook voor je familieleden en vrienden die voor je komen juichen bij de finish. Na afloop houden we een eindfeest, waarbij we met zijn allen een maaltijd hebben.

NTFU korting

Op vertoon van je NTFU-pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je € 3 korting! Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

De opbrengst van Cycle for Hope gaat naar Stichting De Hoop. Er zijn vele verslaafden in Nederland. Dakloos en kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken. De Hoop helpt hen op weg naar een nieuw leven. Help mee! Met jouw gift kan De Hoop broodnodige hulp geven; ook buiten de kliniek, bijvoorbeeld met steun in inloophuizen, pastorale hulp of werkervaring.