Normal 842d6fc76ae4ca7fcddb29447cc0a21ae95ab2ca

Toertochten 50 - 100 - 150 km september 2020

Wij hebben samen al 336 km afgelegd
Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dit jaar is er nog een toertocht van 200 km op 26 september.  Volgend jaar organiseren we ook weer toertochten met andere afstanden.

Inschrijven 200 km

12 september 2020 l Toertochten 50, 100 of 150 km

 

Verleg jouw grenzen tijdens de Toertocht van Cycle for Hope. Zet je hobby in voor een ander! 

De routes komen beschikbaar in GPX en zijn ook te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Na afloop hebben we een gezamelijke maaltijd, die natuurlijk coronaproof is. 

 

Route

Iedere keer ontdekken we met de Toertocht een nieuw gebied. Dit jaar gaan we naar Hoenderloo, voor prachtige tochten over de Veluwe. Waar ga jij voor: 50, 100 of 150 km? Kies de uitdaging die bij je past! Als vrouw kun je ook kiezen voor de Ladies Ride van 100 km. 

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’! Laat je NTFU-pas zien bij het ophalen van je startnummer en krijg €3,- terug op je rekening na afloop van het evenement.

 

Beschikbare activiteiten:

  • 50km
  • 100km
  • 150km

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee (je krijgt €3,- terug op vertoon je van NFTU-pas bij de start). We vragen je om minimaal €150 euro aan sponsorgeld te verzamelen voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

 

Datum, tijd en locatie

Start op 12 september; 150 km om 10:30 uur, 100 km om 12:30 uur en 50 km om 14:00 uur. 
Start- en eindlocatie: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

 

Maaltijd na de finish

Gewoonlijk zouden we een eindfeest houden na de Toertochten. Door corona is dat vanzelfsprekend niet mogelijk. Er is wel een afsluitende maaltijd. Die zullen we in groepen houden. 

 

Shirt en inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.
Doe mee en schrijf je in!


Bekijk alle

Laatste belangrijke informatie voor Cycle for Hope

08-09-2020 | 18:00 Uur
Beste deelnemer, Het is eindelijk bijna zover: tijd voor de Toertochten in Hoenderloo! We zien ernaar uit om je te ontmoeten. We geven je nog wat actuele informatie door: Datum, tijd en locatie Start op 12 september 150 km om 10:30 uur 100 km om 11:30 uur (Team Lansigt) 100 km om 12:30 uur 50 km om 14:00 uur Start- en eindlocatie: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo Vanwege corona is het helaas niet mogelijk dat familie en vrienden je komen toejuichen op de finish. Bekijk hier de route Noodnummer: 06 47 03 86 90 Bel ons noodnummer bij pech of andere problemen. Zie je een ongeluk gebeuren, of krijg je zelf een ongeluk: bel eerst 112 en dáárna het noodnummer. De start zal in blokken worden verdeeld. Het juiste tijdstip en alle andere informatie hoor je bij de inschrijftafel. Daar vragen we je ook om even een Covid-19 gezondheidscheck in te vullen. Dit moeten wij vanwege de vergunning aan je vragen. Daarnaast krijg je bij de inschrijftafel een polsbandje. Dat heb je nodig om toegelaten te worden tot de maaltijd. Draag het dus tot het einde! Maaltijden Terwijl jij afziet zorgen wij voor de juiste voeding. Op de uitvalsbasis serveren we meer dan genoeg eten en drinken (broodjes, koffie, een hartige hap, thee, fris). We sluiten af met een maaltijd. Vanwege corona zullen we dat in groepen doen. Er kunnen ongeveer 65 mensen tegelijk eten. Als je over de finish komt, meld je jezelf of je team af en laten we je weten of je gelijk door kan lopen voor de maaltijd. Het kan zijn dat je even moet wachten. Herbalife Je wordt voor de tocht voorzien van sportdrank: CR7 Drive. Onze hoofdpartner Herbalife stelt deze ter beschikking. In deze sportdrank zit alles wat je nodig hebt voor onderweg. Je krijgt bij de inschrijftafel zakjes mee voor je bidon, die je kunt aanvullen met water. Op het rustpunt onderweg hebben wij water staan, en natuurlijk wat lekkers om te eten.Wil je Herbalife producten bestellen, kan dit via fitmetbrenda@gmail.com. Brenda zal 25% van je bestelling doneren aan Cycle for Hope. Sponsorgeld We gaan voor een geweldige Toertocht, maar: we doen dit niet alleen voor de lol, maar ook om anderen te helpen. Vergeet niet om sponsorgeld in te zamelen! Dat hoeft niet veel moeite te kosten: een link naar je actiepagina delen via WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. heeft vaak al meer effect dan je van tevoren zou denken. Zo help je met jouw deelname cliënten van De Hoop die vechten om een nieuw leven te beginnen. Hier vind je een aantal tips. We doen het samen! Op het hele terrein gelden de RIVM richtlijnen. Laten we deze met ons allen goed naleven. Het is voor ons allemaal een ander jaar dan we vooraf dachten, maar samen staan we sterk! Bel of mail ons als je vragen hebt! Dit kan via info@cycleforhope.nl of 078-6111 355.