Normal 842d6fc76ae4ca7fcddb29447cc0a21ae95ab2ca

Toertochten 50 - 100 - 150 km september 2020

Nog te gaan:

12 september 2020 l Toertochten 50, 100 of 150 km

 

Verleg jouw grenzen tijdens de Toertocht van Cycle for Hope. Zet je hobby in voor een ander! 

De routes komen beschikbaar in GPX en zijn ook te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Je kunt bij deze tiende editie ook rekenen op een extra feestelijk evenement, waarbij bij de start en finish ook voor meegekomen familie en vrienden van alles te doen is.

 

Route

Iedere keer ontdekken we met de Toertocht een nieuw gebied. Dit jaar gaan we naar Hoenderloo, voor prachtige tochten over de Veluwe. Waar ga jij voor: 50, 100 of 150 km? Kies de uitdaging die bij je past! Als vrouw kun je ook kiezen voor de Ladies Ride van 100 km. 

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’! Laat je NTFU-pas zien bij het ophalen van je startnummer en krijg €3,- terug op je rekening na afloop van het evenement.

 

Beschikbare activiteiten:

  • 50km
  • 100km
  • 150km

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee (je krijgt €3,- terug op vertoon je van NFTU-pas bij de start). We vragen je om minimaal €150 euro aan sponsorgeld te verzamelen voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

 

Datum, tijd en locatie

Start op 12 december 
Start- en eindlocatie: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

 

Eindfeest na de finish

Op 12 september houden we ook de andere toertochten en is de tweede dag van de MTB-marathon. Het zal dus gezellig druk zijn op het terrein van Recreatiepark 't Veluws Hof. We zorgen voor leuke standjes, zodat er van alles te beleven is, ook voor je familieleden en vrienden die voor je komen juichen bij de finish. Na afloop houden we een eindfeest inclusief maaltijd.

 

Shirt en inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is ook te koop.
Doe mee en schrijf je in!