Normal 4b6e87cfc450d7ea54c4acdc6ef53cee876d4ee0

Voorbereidingsavond Rondje Nederland: 23 mei

08 mei 2017 11:27

Namens het team van Cycle for Hope nodigen we alle deelnemers van Rondje Nederland uit voor de jaarlijkse voorbereidingsavond. Deze avond maakt de renners en begeleiders helemaal klaar voor Rondje Nederland editie 2017. Heb jij de uitnodiging ook ontvangen? Zorg dan dat je erbij bent, want deze avond voorziet je van alle benodigde informatie! Bekijk hieronder het programma en meld je aan.

19:30u: Koffie & Thee

20:00u - 22:00u: Hoofdprogramma

1. Alle ins en outs voor jouw deelname
Op deze avond krijg je alle benodigde informatie die je als team wilt hebben. We vertellen meer over de wisselpunten en de voorzieningen die hier aanwezig zijn. Ook krijg je jouw starttijd te horen en hoor je hoe laat je op 22 juni wordt verwacht. We laten de definitieve route zien en praten je bij over de catering die vanuit ons wordt geregeld. Het is dus belangrijk dat jij, met je hele team, aanwezig bent! We hopen je 23 mei te ontmoeten.

2. Geloof in herstel - cliëntverhaal
Wij geloven in herstel. We geloven dat élk mensenleven, hoe gebroken het ook is, vernieuwd kan worden. Dat is de overtuiging die alle deelnemers van Rondje Nederland met elkaar delen. Daarom gaan we samen het gevecht aan tegen verslaving en vóór nieuwe levens. Opnieuw vertelt een cliënt van De Hoop hoe de strijd naar een nieuw leven verliep. Een verhaal om te herinneren, als je de kilometers begint te voelen.

3. Stel je vragen aan lustrum-deelnemer Martin
Sommige deelnemers hebben hem vaker horen spreken. Martin van Beelen heeft al vijf deelnames aan Rondje Nederland op zijn naam staan. Hij beantwoordt al je vragen en vertelt over zijn ervaringen met Rondje Nederland.


Locatie: Dorp De Hoop

Provincialeweg 122, 3329 KP, Dordrecht

 

Aanmelden?

Meld je aan via de uitnodigings-e-mail! Heb je deze niet ontvangen? Stuur ons dan een berichtje.