Normal 53a661ede48dfcbcfed6b266e5e26d591d16470c

Slotavond Rondje Nederland & Toertocht op 28 september - met live optreden!

11 september 2017 15:51

We willen je graag bedanken voor jouw inzet in 2017. Namens het team nodig ik je daarom van harte uit voor de slotavond van Cycle for Hope. Op deze avond gaat een enthousiaste band het live optreden verzorgen. En natuurlijk is er genoeg tijd om de grappigste momenten, blunders en belevenissen van Cycle for Hope met elkaar en met andere deelnemers te delen. Bekijk hieronder het programma en meld je aan!

 

19.30u: Koffie & Thee

 

20.00u - 22.00u: Hoofdprogramma

 

1. Optreden van live-band (hele avond)

De avond is gevuld met het optreden van de live-band. Ze spelen een divers programma, in 3 verschillende sets. Het optreden wordt aangevuld met een extra lied vanuit twee cliënten.

 

2. Prijsuitreiking Toertocht en Rondje Nederland

Wie haalde de meeste fondsen op tijdens editie 2017? We reiken de prijzen uit onder de deelnemers van de Toertocht en Rondje Nederland. Bij Rondje Nederland ging het nog om een extra uitdaging: welk team fietste gemiddeld de meeste kilometers? Je hoort het tijdens de slotavond!

 

Extra: optreden van twee oud-cliënten

"Als een fiets met een verroeste ketting zonder licht..." Twee oud-cliënten schreven een lied over hun herstel bij De Hoop en deelname aan Cycle for Hope. Een nummer vol symboliek en een levend getuigenis van hoop! Tijdens de slotavond treden ze op met dit zelfgeschreven nummer. Lawrence: "Wij weten zelf hoe belangrijk het is om herstel te mogen ontvangen door hulp die geboden wordt door De Hoop. Wij zijn daar dankbaar voor. Dit proberen wij op deze manier te uiten." 

 

Locatie: Dorp De Hoop

Provincialeweg 122, 3326 KP Dordrecht

 

Meld je aan!

Meld je aan en neem je volledige team (renners en begeleiders) mee! We ontmoeten je graag.

 

Sportieve groet,

Michel van Rijswoud

Team Cycle for Hope