Normal fe1bd9e829e53b1980218a34490da149e0926675

Beau Development B.V. is sponsor van Cycle for Hope + leuke actie!

04 april 2019 11:39

Beau Development gaat Cycle for Hope van 27-29 juni 2019 sponsoren door Herbalife Nutrition producten aan te bieden. Maar ook in de voorbereiding is aan jou als deelnemer gedacht, met een leuke actie! Wil jij echt goed afzien voor een ander, met genoeg energie en een snel herstel? Doe dan mee.

 

Wat houdt de actie in?

Bereid je de komende 2 maanden voor met gebruik van Herbalife Nutrition producten en krijg daarbij persoonlijke begeleiding van een sport-/voedingsdeskundige van Beau Development.
Meld je aan en begin met een startmeting. Vervolgens zijn de producten af te nemen met een speciale korting. Hiermee kun je jouw prestaties gaan optimaliseren. Herbalife24 is de sportvoedingslijn van Herbalife en bestaat uit zeven producten, die aangepast worden op jouw persoonlijke behoefte en trainingen.

 

Ervaring medewerker Jeroen
Cycle for Hope-medewerker Jeroen heeft goede ervaringen met de producten en persoonlijke begeleiding. Hij is op dezelfde manier geholpen, toen hij toewerkte naar zijn marathon in Amsterdam.
Jeroen: ‘Afgelopen jaar heb ik goede ervaringen opgedaan met de voedingsproducten van Herbalife. Ik raakte 6 kg vet kwijt en was 45 minuten sneller tijdens mijn marathon. Ik kan er dus alleen maar positief over praten, al heb ik er daarnaast zelf natuurlijk ook hard voor moeten trainen ;)’


Hoe meld ik mij aan?
Meld je aan door het online intake-formulier in te vullen. Meld je bij voorkeur aan vóór 12 april en begin direct!

Naast dit traject gaat Beau Development met een presentatie aanwezig zijn op de deelnemersbijeenkomst van 28 mei 2019.