Normal c1d430bccb945f70ee33270754089313ed6ce696

Nieuwe fietskleding nodig? Bestel via ons!

27 februari 2020 14:37

Bestel je nieuwe fietskleding via Cycle for Hope! We verkopen kwalitatief zeer goede kleding in de Cycle for Hope huisstijl. Als je voor 10 april bestelt, heb je het15 juni in huis. 5% van de aanschafprijs gaat naar De Hoop. Dat is ook niet slecht! Bestellen kan via Info@cycleforhope.nl

 

All Season Jack - € 52

Het All Season Jack is een populair item. Zoals de naam al zegt is dit jack een groot deel van het jaar te gebruiken. Een zacht, ademend en elastisch 4-way stretch materiaal met een zachtgevoerde binnenkant. Zorgt voor een optimaal temperatuurmanagement gecombineerd met een comfortabele pasvorm. Geschikt voor tijdens je training, avondritten en na de inspanning.

 

Windjack, zonder mouwen - € 49

Dit mouwloze windjack is erg handig om te dragen over andere kleding. Het windjacket is voorzien van licht reflecterende strepen en drie pocketzakjes. Ideaal voor de avond- en nachtetappe en uiterst geschikt voor de licht koude dagen.

 

 

Wielershirt - € 49

Het shirt bestaat uit drie verschillende materialen: de schouders en mouwen zijn van een stof die uiterst aerodynamisch is en dus zo weinig mogelijk luchtweerstand biedt en vooral lekker zit. Het voorpaneel en de rug zijn van Coolmax gemaakt, voor een strakke en comfortabele pasvorm. De zijpanelen zijn van een ademend materiaal. De zakken zijn van een steviger coolmax gemaakt, zodat het shirt ook met volle zakken op zijn plek blijft zitten. Dit shirt is een upgrade van onze bestaande Cycle for Hope shirts.

 

Wielerbroek - € 56

Wielerbroek van het Speed model, waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoogwaardige lycra. De Cytech zeem is een van de beste zemen die er op de markt is: niet geprest maar gestikt, waardoor er minder frictie is. Het materiaal houdt je huid droog en de demping komt van voortreffelijk schuim dat soepel en niet massief aanvoelt, maar toch de perfecte demping biedt.

 

 

 

MTB-broek - € 46

De MTB-broek is van een hoogwaardig polyester met een elastische lycra achterkant. Het zitgedeelte en de binnenkant van de benen zijn voorzijn van Lycra het ideaal zit bij het fietsen. Er zitten twee verstelbare klittenband strips op. Ook zitten er twee zakken in met rits.

 

 

Onderbroek met zeem - € 36

Bij de wieleronderbroek is gebruik gemaakt van een hoogwaardige lycra. De Cytech zeem is een van de beste zemen die er op de markt is: niet geprest maar gestikt, waardoor er minder frictie is. Het materiaal houdt je huid droog en de demping komt van voortreffelijk schuim dat soepel en niet massief aanvoelt, maar toch de perfecte demping biedt.