Normal d669e4cb8a9e287c962dd88cd468dce8a6512cd5

18 april: eerste trainingsronde van 2020!

10 maart 2020 13:52

Team Zuid-Holland organiseert de eerste gemeenschappelijke trainingsronde van 2020. Dit gebeurt op 18 april en niet op 28 maart, zoals oorspronkelijk gepland stond. Ook 18 april is nog even onder voorbehoud.

We verzamelen vanaf 9:00 - 9:30. Het startpunt is Verenigingsgebouw De Schans, Kerkstraat 4 te Maassluis. Parkeren kan rondom de kerk en is gratis. 

De route is ongeveer 85 km en leidt globaal door Maassluis, Maasland, Schipluiden, Overschie, Oud Verlaat, Zevenhuizen, Nootdorp en Vlaardingen terug naar Maassluis. Afhankelijk van de wind zal de route links of rechtsom worden verreden.

Voor 28 maart zullen de GPX bestanden worden gedeeld. Om veiligheidsredenen zullen we in kleinere subteams rijden. In de subteams kan rekening gehouden worden met de gemiddelde snelheid.  Bij terugkomst verzamelen we weer bij De Schans.

Beginnende wielrenners kunnen zich aanmelden voor een speciale training van ongeveer 40 km met Robert van der Wulp (kijk voor meer info op www.trainenmeteendoel.nl), die ook deze ochtend gehouden zal worden. Bij deze training leer je hoe je je het beste kunt voorbereiden. 

Graag horen wij met hoeveel personen we rekening kunnen houden. Mail ons op info@cycleforhope.nl of laat je teamcaptain doorgeven met hoeveel mensen jullie aanwezig zijn. Zijn er mensen die niet meedoen aan Cycle for Hope maar wel willen meedoen aan deze trainingsronde? Dat kan, maar een donatie wordt in dat geval op prijs gesteld.