Normal e7d3f7f53b930d8dd5772c3bb9692b5471eb23f0

Corona: we gaan door, maar sommige dingen zijn anders

16 maart 2020 15:55

We hebben allemaal te maken met Corona. In deze ingewikkelde tijden proberen we elkaar zo veel mogelijk te steunen. Wellicht moet je verplicht thuiswerken of juist extra inspanningen leveren in één van de vitale sectoren in Nederland. Misschien sta je als zelfstandig ondernemer voor een grote economische uitdaging. We wensen alle deelnemers, begeleiders en sponsors het beste toe voor hun gezondheid, werk en privésituatie.

Wat heeft Corona voor gevolgen voor Cycle for Hope? Voor nu zien we geen dringende redenen om onze evenementen in juni en september te verplaatsen. De zorg aan de cliënten van De Hoop gaat gelukkig ook gewoon door, al zijn er wel voorzorgsmaatregelen getroffen. Je kunt je dus nog steeds aanmelden.

De eerste trainingsronde, die gepland stond voor 28 maart, is wel uitgesteld. Andere dingen zullen misschien ook net wat vertraging oplopen. We streven ernaar jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Het team van Cycle for Hope wenst iedereen veel zegen en wijsheid. We werken zo veel mogelijk thuis, maar we zijn bereikbaar voor jullie.