Normal 0d5905bb26dc54c17c8291174ca63d9923e4893e

Rondje Nederland en Toertocht 200 km verplaatst naar september

26 maart 2020 14:49

Omdat we graag het beste willen voor onze deelnemers, voor onze sponsors en voor de cliënten van De Hoop hebben we besloten Rondje Nederland en de Toertocht 200 km te verplaatsen. Rondje Nederland wordt nu gehouden van 24 t/m 26 september. De Toertocht 200 km is op 26 september.

Waarom deze keuze? Veel van de mensen die zich met hart en ziel inzetten voor Cycle for Hope hebben nu heel andere zaken aan hun hoofd. We willen hun daar alle tijd voor geven. We hebben ervoor gekozen om de evenementen wel door te laten gaan, want: de zorg van De Hoop gaat ook door! Onze inloophuizen zijn gesloten, maar de vrijwilligers gaan bij de mensen in de moeilijkste omstandigheden langs om eten te brengen. De pastorale zorg gaat digitaal door. Al die dingen – en nog veel meer – worden mede mogelijk gemaakt door Cycle for Hope.

We vinden het bemoedigend om te merken dat op heel korte termijn alle wisselpunten voor Rondje Nederland akkoord zijn gegaan met de nieuwe data. Ook kan onze ambassadeur Erik Dekker nog steeds mee fietsen. We gaan mooie dagen beleven in september! De MTB-marathon en de andere toertochten van september gaan door op de al vastgestelde data van 11 en 12 september.

De komende tijd hopen we in contact te blijven met de deelnemers van Cycle for Hope. We willen jullie verhalen horen, voor jullie bidden, jullie ondersteunen waar het maar mogelijk is. Veel succes in deze tijd. We doen het niet alleen!

Team Cycle for Hope
Michel, Evelyn, Leendert, Jeroen, Jeeven, Samuël, Elize, Els