Wij zijn het team achter Cycle for Hope!

Michel van Rijswoud

Enthousiaste inspirator 


Ik geniet van mijn zoon, praise music, mijn relatie opbouwen en het uitkijken naar een hoopvolle toekomst: omdat God alles ten goede werkt. Ik maakte Rondje Nederland één keer mee in de auto en drie keer op de fiets. Soms is het echt even afzien. Dit jaar stuur ik het Cycle for Hope team aan als projectleider. Wat zo mooi is aan deze baan, is dat ik mede geholpen ben door de inzet van deelnemers. Nu mag ik hier juist aan meewerken! Ik word blij als ik de deelnemers zie genieten en hun verhalen en motivaties hoor. En ik word nóg blijer van elke cliënt die tot herstel komt.

"I’m no longer a slave to fear; I am a child of God"

 

Hilleen Droogendijk

Levensgenieter

 

Bergbeklimmen, kampvuur, vrienden en reizen: daar krijg ik energie van! Binnen dit team doe ik de evenementcommunicatie, promotie en pers. Ik vind het bijzonder om verandering bij cliënten te zien en te weten dat Cycle for Hope daaraan bijdraagt. Als deelnemers beseffen hoe leuk én vooral hoe waardevol hun deelname is, ben ik tevreden!

“The brave may not live forever, but the cautious do not live at all”

 

Maarten Ouweneel

Creatieve denker én doener

Ik word blij van mijn gezin! En daarnaast ben ik een enorme liefhebber van klassieke muziek, een goed boek, heerlijk eten en eindeloze gesprekken. Het bij elkaar brengen van mensen, kennis, ervaring en relaties is iets waar ik van geniet, omdat ik hierdoor kan bijdragen aan duurzame en waardevolle relaties. Dit kan ik prachtig toepassen in mijn werk binnen Cycle for Hope bij het bouwen aan contacten met sponsoren, samenwerkingspartners en teams. Als we met elkaar weer een nieuw team of sponsor bereid hebben gevonden zich in te willen zetten voor het belangrijke werk wat we binnen Vrienden van de Hoop doen ben ik oprecht gelukkig.  

 “Verzamel ervaringen, geen dingen”

Jeroen van Heusden

 Sportieve denker

Naast sporten word ik erg blij van eten. Een goede combinatie dus! Wervingsacties opzetten behoort bij mijn actieve taken en dat ligt mij goed. Zeker omdat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan anderen die het minder goed hebben dan ik. Ik ben pas tevreden als het lukt en helemaal als hierdoor een balletje gaat rollen en het succes verder reikt dan mijn directe acties.

"'stressed' is 'desserts' spelled backwards"