Veranderingen editie 2017

Hi insider!

Als je al vaker meedeed aan Cycle for Hope, ken je de ins en outs van onze evenementen. Voor editie 2017 zijn er echter een paar grote veranderingen. Zorg daarom dat je volledig op de hoogte bent: lees hier alle veranderingen per evenement in 2017.

 

Veranderingen Rondje Nederland

Dit jaar zien we Nederland vanaf de andere kant, we fietsen de route namelijk andersom. Vanaf Dordrecht richting Zeeland en Limburg, dan richting Groningen en de kustgebieden! Ook zijn er extra lange etappes voor degenen die hun uitdaging extreem groot willen maken. Je kunt dan in totaal 1400 km fietsen! Scroll naar beneden voor alle details over de Extreme route. Laat jij ook je benen spreken? Schrijf je in.

 
Groen: gebruikelijke route van 1200 km
Rood: extra etappes, totale tocht wordt dan 1400 km
Roze: duinroute, afhankelijk van haalbaarheid

 

Veranderingen Toertocht

Toertochtfietsers opgelet; jullie finishen samen met Rondje Nederland! Er wordt dus gezorgd voor een grootse ontvangst, want dat hebben jullie wel verdiend nadat jullie de tocht hebben gefietst. Dit jaar kun je kiezen uit een tocht van 80, 120, 160 en 200 km. Welke uitdaging ga jij aan?

 

 

Verandering MTB-Marathon

Een enthousiaste MTB-er wil ons graag helpen met het uitzetten van een aangepaste route. We willen de route nóg pittiger maken met meer kombochten en single tracks. Win jij het van dit ruige terrein? Het evenement vindt plaats op Horeb, een locatie van De Hoop. Ontmoet de personen waar je voor fietst bij het kampvuur óf onderweg op de fiets. Ook dit jaar kun je kiezen voor 6, 12 of zelfs 24 uur lang afzien om te vechten tegen verslaving. Check de overige informatie en schrijf je in

 

Veelgestelde vragen over Cycle for Hope Extreme

Wat is het verschil tussen Cycle for Hope Extreme en Rondje Nederland?
Wat is de gemiddelde lengte van zo’n extreme etappe?
Wordt mijn start- of finishtijd aangepast bij Cycle for Hope Extreme?
Zijn er aangepaste openingstijden op de wisselpunten bij Cycle for Hope Extreme?
Kan ik Cycle for Hope Extreme als individu fietsen?
Kun je ook af en toe een extreme etappe fietsen?
Wanneer weet ik of Cycle for Hope Extreme haalbaar is voor mij?
Moet ik de organisatie op de hoogte brengen van mijn keuze voor de Extreme variant van Rondje Nederland?